Vælg en side
Rejsende

Mighty

autocampers

Billige autocampere og motorhomes
i Australien i New Zealand. 

Find autocampere
FORSIDE » Mighty

Mighty autocampers

Mighty er et godt bud på en autocamper til de unge og eventyrlystne, der vil have en billig rejse til Australien eller New Zealand. Du behøver nemlig ikke at være mere end 18 år for at leje visse Mighty autocampere. For dig der leder efter en billig ferie med børn, er Mighty camper også et godt valg, da vognene er godt indrettet til en familieferie. Fordi alle campervans fra Mighty er +5 år gamle, er de et langt billigere alternativ til både MAUI og Britz.

Med en Mighty autocamper får du altid:

– En autocamper som er maks. 8 år gammel
– En billig autocamper
– GPS inkl. i lejen
– Fri kilometer inkl. i lejen
– Basisforsikring inkluderet i lejen
– Køkkenudstyr og service inkluderet
– Sengetøj og håndklæder inkluderet
– Gratis vejhælp

Udvalgte Mighty modeller og priser

Lejer du en autocamper fra Mighty, kan du få en vogn, der passer præcis til dine behov. Brug tabellen, som viser et udvalg af autocampere, til at spore dig ind på den rigtige.
Bemærk: De viste priser er fra-priser.

BEDRE AUTOCAMPER?
Ønsker du en autocamper af nyere dato? Så se nærmere på autocampers fra BRITZ

LUKSUS AUTOCAMPER?
Ønsker du en ny og lækker autocamper med alt tænkeligt udstyr?
Så se nærmere på autocampers fra MAUI

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Udlejningsstationer i hele Australien og New Zealand

Mighty har mange udlejningsstationer. Faktisk hører Mighty sammen med MAUI og Britz til blandt de autocamper udlejere, der har flest stationer i Australien og New Zealand. Det er din fordel, for det giver stor frihed, når rejsen skal planlægges.

Mightys stationer har som hovedregel åbent alle ugens dage i højsæson bortset fra 25. og 26 december. I lavsæson har visse stationer lukket om søndagen. Enkelte stationer har dog yderligere lukkedage pga. bl.a. regntid. Bemærk, at der ved afhentning af autocamper på en helligdag eller en national fridag tillægges lejen et helligdagsgebyr.

Det er muligt at hente autocamperen på en station og aflevere den på en anden mod betaling af et gebyr for envejsleje.

Her kan du hente og aflevere autocampere fra Mighty:

MAUI udlejningsstationer i Australien og New Zealand

Her finder du Mightys udlejningsstationer i Australien: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney.

Her finder du Mightys udlejningsstationer i New Zealand: Auckland, Christchurch og Queenstown.

Derfor skal du vælge en Mighty autocamper

BUDGETVENLIGT – Lejeprisen på en Mighty camper er yderst favorabel og du kan holde dine leveomkostninger på et minimum i en autocamper.

MANGE MODELLER – Mightys vognpark er stor, og det betyder, at du kan finde en model, der passer godt til netop dig.

MASSER AF UDSTYR – Selvom lejen er lav, går du ikke ned på udstyr og sikkerhed. Fri km, vejhjælp, sengetøj, GPS og meget mere er inkluderet i lejeprisen fra start.

FREEDOM CAMPING – Mange af Mightys vogne er certificeret “self contained”, hvilket giver adgang til såkaldt freedom camping i New Zealand. Se den enkelte models specifikationer for yderligere information.

MULIGHED FOR AUTOSTOL – Det er muligt at installere autostol i de fleste autocampere fra Mighty. Læs vores guide her. Du kan læse mere om mulighederne under den enkelte vogntyper.

 

Lej en Mighty autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien eller New Zealand i en billig autocamper fra Mighty?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Gode tip når du lejer en autocamper fra Mighty

Mighty er en del af firmaet THL, som er den største spiller på markedet, når det kommer til udlejning af autocampers – eller campervans – som THL kalder sine autocampere. Det betyder, at du har mange udlejningsstationer at vælge imellem, og det betyder, at der er en stor vognpark til rådighed. Det giver fleksibilitet på rejsen. Læg dertil, at basisforsikring, fri kilometer, køkkenudstyr samt dyner og lagen altid er inkluderet i basislejen, så det er nemt at få overblik over prisen på lejen.

Markedets bedste campere til lavpris

Hvis du lejer er en autocamper fra Mighty, får du rigtigt meget for de få penge, du skal betale. Vi kalder vores Mighty autocampere for 2-stjernede, men det betyder ikke, at de er fattige på udstyr. Tværtimod har mange af modellerne lige så meget og fint udstyr som dem fra Britz og MAUI. Autocamperne har alene alderen til forskel og således er langt de fleste af Mighty-camperne vogne, der tidligere har tjent hos enten Britz eller MAUI. Dermed også sagt, at en autocamper fra Mighty ofte er godt brugt.

Den maksimale køretøj-alder hos Mighty er 8 år.

Hos Mighty er basisforsikring altid inkluderet

Køretøjsforsikring og ansvarsforsikring er altid inkluderet i lejen. Dermed er du på den sikre side, hvis noget skulle gå galt. Du bør dog bemærke, at din selvrisiko (op til 7.500 AUD eller NZD) er i den høje ende. Tjek din rejseforsikring, som i mange tilfælde dækker selvrisiko på lejebiler. Vi tilbyder også en tillægsforsikring, som indebærer, at selvrisikoen helt  bortfalder for almindelige autocampere.

Hjælpen er altid nær med Mighty

Som lejer hos Britz har du adgang til vejhjælp 24 i døgnet. Vejhjælpen er til for dig, så du kan også bruge tjenesten, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, der i øvrigt er udstyret med en tablet, hvorpå du finder masser af praktisk information om din autocamper.

Find den bedste pris på din Mighty autocamper

Udbud og efterspørgsel er afgørende, når prisen på leje af en Mighty autocamper bestemmes. Logikken er, at prisen på autocamperen er høj i perioder med stor efterspørgsel. Husk i den forbindelse, at årstiderne “er omvendt” i Australien og New Zealand. Det betyder, at skolernes sommerferie ligger fra julen og ind i januar, hvor det af samme grund er højsæson. Omvendt er prisen super attraktiv, når kun få har mulighed for at rejse. Priserne justeres løbende.

Billig autocamper i New Zealand

I New Zealand er det lavsæson og dermed billigt at leje i fra juni til august. Vi anbefaler, at placere rejsen til New Zealand i mellemsæsonen, altså enten i foråret (september til november) eller i efteråret (marts til maj). Her er der nemlig gode chancer for godt vejr OG gode lejepriser.

Billig autocamper i Australien

Sæsonerne i Australien er sværere at beskrive. I syd er det sommer fra december til februar. Igen tilråder vi at rejse i mellemsæsonerne, altså forår og efterår.

Bemærk, at de nordlige lejestationer er lukket i december til marts pga. regntid.

Bestil i god tid og få en billigere autocamper-leje

Det er en fordel at bestille i god tid, for efterhånden som vognene bliver booket, så hæves prisen. Der er også en del såkaldte early bird rabatter at hente, hvis man bestiller tidligt. Rabatten er indregnet i prisen, når du bestiller en Mighty autocamper hos Autocampers.dk.

Hent Mighty app’en – og få en bedre rejse

Mighty har udviklet en App for at gøre det så nemt som muligt for dig at organisere rejsen i autocamper. Fra App’en kan tilgå en vejledning til betjening af din autocamper samt en god instruktionsvideo, som du bør se, inden du sætter dig bag rattet.

App’en viser også campingpladser på kort og der er tilmed information om pladsernes faciliteter, åbningstider og meget mere. Endeligt er der vejvisning til tømnings-stationer, benzinstationer, supermarkeder og restauranter.

Bestil din Mighty autocamper hos Autocampers.dk

Autocampers.dk drives af tre autocamper-entusiaster, og vi kæmper hver dag for at holde både dine og vores omkostninger i bund. Det er din garanti for attraktive lejepriser samt god og korrekt information om dine vilkår som lejer.

Derfor skal du leje autocamper hos Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.