Vælg en side
Rejsende

MAUI autocampers

Find autocampere
FORSIDE » MAUI

MAUI autocampers

4-stjernede autocampere i Australien og  New Zealand med alt tænkeligt udstyr. For dig, der ønsker en lækker autocamper med masser af komfort.

Med en MAUI autocamper får du altid:

– Max 2 år gamle vogne
– Lækre vogne med lydsvag motor
– Automatgear & servo
– GPS inkl. i lejen
– Fri kilometer inkl. i lejen
– Basisforsikring inkluderet i lejen
– Køkkenudstyr og service inkluderet
– Sengetøj og håndklæder inkluderet

MAUI modeller og priser

Lejer du en autocamper fra MAUI, kan du få en vogn, der passer præcis til dine behov.
Find den MAUI model, der passer bedst til dig her.
Bemærk: De viste priser er fra-priser.

Udlejningsstationer i hele Australien og New Zealand

MAUI hører til blandt de campervan udlejere, der har flest stationer i Australien og New Zealand. Det er din fordel, for det giver stor frihed, når rejsen skal planlægges.

MAUIs stationer har som hovedregel åben alle ugens dage i højsæson bortset fra 25. og 26 december. I lavsæson har visse stationer lukket om søndagen. Enkelte stationer har dog yderligere lukkedage pga. bl.a. regntid. Bemærk, at der ved afhentning af autocamper på en helligdag eller en national fridag tillægges lejen et helligdagsgebyr.

Det er muligt at hente autocamperen på en station og aflevere den på en anden mod betaling af et gebyr for envejsleje.

Her kan du hente og aflevere autocampere fra MAUI:

MAUI udlejningsstationer i Australien og New Zealand

Her finder du MAUIs udlejningsstationer i Australien: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney.

Her finder du MAUIs udlejningsstationer i New Zealand: Auckland, Christchurch og Queenstown.

Derfor skal du vælge en MAUI autocamper

KOMFORT – MAUI er for dig, der ønsker en lækker autocamper med masser af komfort.

4 STJERNER – MAUI står for gode, komfortable 4-stjernede autocampere, der højest er 2 år gamle.

MASSER AF UDSTYR – Alle MAUI autocampere er som små lejligheder med tv/dvd-afspiller, og alle vognene har automatgear. MAUI autocampere findes til størrelser fra to, tre, fire til seks personer. Alle autocampere har toilet/bad samt køkken med gasblus, mikroovn og rindende vand – koldt og varmt.

CYKLER KAN LEJES – I New Zealand er det muligt at have cykler med på flere af vognene.

FREEDOM CAMPING – Ligeledes er alle MAUI vogne certificeret “self contained”, hvilket giver adgang til såkaldt freedom camping i New Zealand.

MULIGHED FOR AUTOSTOL – Det er muligt at installere autostol i de fleste autocampere fra Maui. Læs vores autostol guide her. Du kan læse mere om mulighederne under den enkelte vogntyper.

Lej en MAUI autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien eller New Zealand i en autocamper fra MAUI?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Gode tip når du lejer en autocamper fra MAUI

MAUI er en del af firmaet THL, som er den største spiller på markedet, når det kommer til udlejning af autocampers – eller campervans – som MAUI kalder sine autocampere. Det betyder, at du har mange udlejningsstationer at vælge imellem, og det betyder, at der er en stor vognpark til rådighed. Det giver fleksibilitet på rejsen. Læg dertil, at basisforsikring, fri kilometer, køkkenudstyr samt dyner og lagen altid er inkluderet i basislejen, så det er nemt at få overblik over prisen på lejen.

Lækre, nye autocampere

Hos MAUI får du de lækreste autocampere, vi råder over. På en skala fra 1-4 får MAUIs autocampere således 4 stjerner. Det gør de dels, fordi de har meget udstyr i form af toilet/bad, underholdning/GPS samt gode køkkenfaciliteter. Men de får det bestemt også, fordi alle vognene er af nyere dato. Således er der ingen MAUI vogne på vejene, der er mere end 2 år gamle. Det er tilmed muligt at tilkøbe “elite”, som garanterer dig en vogn, der er maksimalt 1 år gammel.

Basisforsikring er altid inkluderet hos MAUI

Det er værd at bemærke, at køretøjsforsikring og ansvarsforsikring altid er inkluderet i lejeprisen, når du lejer en MAUI autocamper. Det betyder, at du er på den sikre side, hvis noget skulle gå galt. På MAUIs forsikringer bør du dog bemærke, at du har en forholdsvis høj selvrisiko (op til 7.500 AUD eller NZD). Tjek din rejseforsikring, som i mange tilfælde dækker selvrisiko på lejebiler. Det er også muligt at tilkøbe forsikring, så selvrisikoen bortfalder.

(Vej)hjælp 24 timer i døgnet

Som lejer hos MAUI har du adgang til vejhjælp 24 i døgnet. Det betyder, at hjælpen altid er nær, hvis du skulle få brug for det. Vejhjælpen er til for dig, og du kan også bruge tjenesten, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, der i øvrigt er udstyret med en tablet, hvorpå du finder masser af praktisk information om din autocamper.

Sådan får du den bedste pris

Efterspørgsel og tilgængelighed er nøgleord, når prisen på leje af en MAUI autocamper fastlægges. Det betyder, at prisen går op i perioder med stor efterspørgsel. Omvendt er prisen helt i bund, når kun få har mulighed for at rejse. Udlejer justerer priserne løbende.

I New Zealand er det lavsæson og dermed billigt at leje i fra juni til august. Vi anbefaler, at placere rejsen til New Zealand i mellemsæsonen, altså enten i foråret (september til november) eller i efteråret (marts til maj). Her er der nemlig gode chancer for godt vejr OG gode lejepriser.

Sæsonerne i Australien er sværere at beskrive. I syd er det sommer fra december til februar. Igen tilråder vi at rejse i mellemsæsonerne, altså forår og efterår.

Bemærk at de nordlige lejestationer er lukket i december til marts pga. regntid.

Bestil i god tid og spar

Det er en fordel at bestille i god tid, for efterhånden som vognene bliver booket, så hæves prisen. Der er også en del såkaldte early bird rabatter at hente, hvis man bestiller tidligt. Disse rabatter er indregnet i prisen, når du bestiller en MAUI autocamper hos Autocampers.dk.

Hent MAUI App’en – og få en bedre rejse

For at gøre det så nemt som muligt for dig at organisere rejsen i autocamper, har MAUI udviklet en App. Fra App’en kan du downloade en vejledning til betjening af din autocamper samt en god instruktionsvideo, som du bør se, inden du sætter dig bag rattet.

MAUIs App viser også vej til campingpladser, som er vist på kort. Der er tilmed information om pladsernes faciliteter, åbningstider og meget mere. Endeligt er der vejvisning til tømnings-stationer, benzinstationer, supermarkeder og restauranter.

Bestil din MAUI autocamper hos Autocampers.dk

Autocampers.dk drives af tre autocamper-entusiaster, og vi kæmper hver dag for at holde både dine og vores omkostninger i bund. Det er din garanti for attraktive lejepriser samt god og korrekt information om dine vilkår som lejer.

Derfor skal du leje autocamper hos Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.