Vælg en side
Rejsende

Autocamper i
Vest USA

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Lej autocamper i det vestlige USA

Lej autocamper i
det vestlige USA

Lej autocamper i det vestlige USA her. Se tilbud og find de bedste priser på leje af campervan/motorhome/mobilhome og autocamper. Lejer du din autocamper i det vestlige USA hos Autocampers.dk er du garanteret markedets bedste priser.

Perfekt til kør selv ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske det vestlige USA i autocamper. Vi har udlejningsstationer i Las Vegas, Los Angeles, San Francisco og mange andre steder. Desuden er her gode campingpladser – og så er afstanden mellem seværdighederne overkommelige.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og USA-kender.

Autocamper stationer i det vestlige USA

Du kan hente og aflevere autocamper mange steder i det vestlige USA. Du får ofte den laveste leje i San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Tjek også priserne i Phoenix, hvis du rejser i skolernes sommerferrie, da det ofte er her, at priserne er bedst. Bemærk, at du kan hente autocamperen/motorhomet i en by og aflevere på en anden station med autocampere i USA mod et gebyr.

Bestil nu: Tilbud på autocampere i det vestlige USA

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på leje af autocamper/motorhome i det vestlige USA.

Det vestlige USA er et skatkammer af seværdigheder

Når det kommer til naturoplevelser i USA, er kunsten at vælge. For USA er et skatkammer af fantastisk natur. I Yosemite, som ligger nogle timers kørsel fra San Francisco, finder du alpinske landskaber med brusende vandfald. Her er et sublimt net af vandrestier og camping lige i hjertet af parken. Længere mod nord lokker Yellowstone Nationalpark, hvor du kan gå på udkig efter bjørne og bisonokser – eller udforske det vulkanske aktiviteter i området – og dem er der rigeligt af!

Seattle – Space Needle.
Kaktusroser i Arizona.
Bison på vejen i Yellowstone National Park.
Øde strand langs Oregons Atlanterhavskyst.

Fantastiske naturoplevelser venter i det vestlige USA

Alle, der har besøgt det vestlige USA ved, at en rundrejse her byder på noget af verdens absolut smukkeste natur. Faktisk ligger nationalparkerne på stribe – og indimellem dem er der masser af state parks, nationalskove og andre beskyttede naturområder.

Nogle af de største seværdigheder er Yosemite, Grand Canyon, Yellowstone og Bryce. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at du fokuserer dine rejse på et mindre område. Ellers ender du nemt med at bruge alt for meget tid på kørsel og for lidt tid på oplevelserne.

En god rejse kan passende begynde i Las Veges og koncentrere sig om Grand Canyon, Zion og Bryce. Er der ekstra tid, så er en tur ud i Antelope Canyon anbefalelsesværdig. En anden tur kunne gå fra San Francisco ad Highway 1 til Los Angeles. Du har nemlig mulighed for at hente afcomparen på en station og aflevere den på en anden mod et mindre gebyr. Brug Autocampers’ booking motor til udforske mulighederne.

 

Yosemite National Park.
Autocamper i Utahs smukke ørkenlandskaber.

Kort over Californien i det vestlige USA med campingpladser og seværdgheder

Hos Autocampers.dk har vi som mål at gøre det så nemt som muligt for dig at tilrettelægge din drømmerejse i autocamper i USA selv. Derfor udvikler vi et kort over det vestlige USA med campingpladser og seværdigheder, så du får overblik og kan se, hvor din tur i autocamper skal gå hen.

Campingpladserne på kortet er alle anbefalet af enten Cruise America, Autocampers.dk eller Roadtrippers. Det giver dig forvisning om en campingplads af en fornuftig standard. Campingspladserne er i øvrigt valgt på baggrund af deres beliggenhed, så du bor så godt som muligt i forhold til din rute og de steder, du vil besøge.

 

Du kan køre i autocamper i det vestlige USA hele året

Det vestlige USA kan opleves hele året i autocamper. Søger du mod syd langs Stillehavskysten, vil du finde mildt, solrigt vejr også om vinteren. Ved de store nationalparker omkring Las Vegas er himlen som regel blå – sommer som vinter. Her er der fastlandsklima, så nætterne kan være kolde om vinteren. Derimod er dagene som regel lune, og man kan fint nyde både frokost og picnic-kaffe under åben himmel.

Lej autocamper i det vestlige USA hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Cruise America, som har mange autocamper-stationer i det vestlige USA. Nogle af de mest benyttede er San Francisco, Los Angeles, Las Vegas og Denver.

Cruise Americas autocampers har alle køkken og bad, og de er nemme at køre. De har alle automatgear og servo mm.

Gode tilbud på autocamper i det vestlige USA

Lejestationener i det vestlige USA er store. Det betyder, at der ofte er mange autocampere, der skal udlejes. Det påvirker prisen positivt, og ofte kan du finde billig leje af mobilhome/motorhome/autocamper netop i det vestlige USA. Læg dertil, at fly f.eks. San Francisco og  Los Angeles ofte fås til meget billig pris. Så lej autocamper i det vestlige USA og så en oplevelse for livet.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.