Vælg en side
Rejsende

Det sydvestlige USA i autocamper

– Få en gratis e-guide

GRATIS GUIDE: Bestiller du autocamper i USA hos Autocampers.dk, får Highways-USA’s store rejsefører til ferie i autocamper i det sydvestlige USA med i handlen ganske gratis.

Guiden, som er på 42 sider, er skrevet af journalist og USA-ekspert Henrik Lange og anviser rute, seværdigheder og campingpladser.

Guiden er på dansk og har en værdi af kr. 225. Du får guiden (som pdf) sammen med dit lejebevis kort tid efter, at du har bestilt en autocamper leje i USA hos os.

Forslaget er ifølge forfatteren målrettet familier med børn, der på tre uger vil have tid til at nyde det sydvestlige USA’s imponerende nationalparker i motorhome/ autocamper. Ruten er lagt sådan, at fokus er på naturoplevelser i nationalparkerne, mens storbyerne i Californien fylder mindre.

Storby og natur i skøn forening

Ruten starter og slutter i San Francisco. Desuden får I også lejlighed til at opleve Las Vegas, og I får også en smagsprøve på Los Angeles. San Diego indgår ikke.

Når det gælder naturoplevelser er ruten en ren nydelse. I får nemlig serveret hele pakken af det vestlige USA’s mest fantastiske nationalparker: Først bjergparker som Yosemite, Kings Canyon og Sequoia, inden I bevæger jer ud gennem nogle af det sydvestlige USA’s mest forrygende westernlandskaber i bl.a. Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon og Monument Valley – for så at køre ned til Grand Canyon i Arizona.

Henrik Lange (billedet) er journalist og USA-ekspert i særklasse. Hans tekster er brugsorienterede og letlæste og har en høj kvalitet. Henrik Lange ejer portalen Highways-USA, som indeholder masser af nyttig information om rejser til USA.

Find din pris