Vælg en side

Canada nyhed:

Fraserway er live på Autocampers.dk

Fraserway er førende på kvalitet inden for autocampere i Canada. Og nu kan du booke de flotte vogne direkte på Autocampers.dk.

Fraserway står for høj kvalitet. Vognene er maks. 2 år gamle, de er super godt indrettet og serviceniveauet er i topklasse, når du lejer en Fraserway autocamper. Og så er spændvidden stor. Hos Fraserway kan du få alt fra en autocamper af van-typen over de klassiske motorhomes med hems over førerhuset til autocampere af bus typen. Læs dertil Fraserways flotte serie af autocampere med firehjulstræk. Læs mere om Fraserway og Fraserways autocampere her.

Fraserway er nu live på Autocampers.dk

Det er med afsæt i Fraserways overlegne styrke på kvaliteten, at vi her hos Autocampers.dk har vlagt at tilføje Fraserway til porteføljen. Og det er legeledes derfor, at vi har valgt at gøre de ninvestering, som det er at tilføje Fraserway til vores booking engine. Og nu er arbejdet gjort, så du kan se priser og bestille din Fraserway autocamper med få museklik.

Masser af fordele med Fraserway

Når du bestiller en vogn fra Fraserway får du masser af fordele. Blandt de vigitigste er:

  • TIDLIG LEJESTART: Du kan hente din autocamper allerede ved 9-tiden på første lejedag, og dermed får du mere ud af din kostbare ferietid.
  • TRANSPORT TIL/FRA LEJESTATION: Hos Fraserway er transport mellem lejestationen og dit hotel gratis – Læs mere.

Lækker, moderne indretning kendertegner Fraserways vogne. Her er vi i en Overlander, som er spydspidsen i kategorien firehjulstrækkere.

Fraserway har autocampere i alle størrelser. Her ses A30, som er en af de rigtig store.

Mange attraktive tilbud

Kvalitet koster – og derfor skal du regne med, at Fraserway sjældent er den billigste løsning. Men er du vaks ved havelågen, så kan du få din Fraserway leje til en virkelig skarp pris. Der er særligt to faktorer, du skal væres opmærksom på:

  • BESTIL TIDLIGT: Sæsonen i Canada er kort, og der er rift om vognene. Priserne justeres op i takt med, at vognene udlejes. Så det er en kæmpe fordel at bestille tidligt.
  • GÅ EFTER TILBUD: Fraserway har ofte stærke tilbud, hvor du får rabat på lejen, rabat på udstyr og kilometer. Somme tider er envejslejen gratis. Vores booking engine er altid opdateret med de gældende tilbud.
Find din pris