FORSIDE » Fødselsdagsfest i Autocampers.dk

FØDSELSDAG I AUTOCAMPERS.DK

Vi fejrer vores 1 års fødselsdag og vores første 525 kunder!
Og vi giver fødselsdagsrabat på alle nye lejer på netop 525 kr. 

I dag er det præcis 1 år siden, at Autocampers.dk åbnede dørene for eventyrlystne danskere, som vil opleve verden i autocamper. Og interessen har været overvældende. På kun et år har vi hjulpet 525 danskere, som vil ud at opleve USA, Canada, Australien og New Zealand på den bedst tænkelige måde: I autocamper.

Vi deler gaver ud!

Vi fejrer fødselsdagen med at give 525 kr. i rabat på alle bestillinger fra 10. maj til 12. maj 2019. Og det er nemt at få rabatten. Du skal nemlig blot bestille online her på siden. 

Autocampers.dk har vokseværk

At dele glæden ved at holde ferie i autocamper med 525 danskere er fantastisk. Men hos Autocampers.dk drømmer vi om at endnu flere skal opdage, hvor dejlig en ferie i autocamper er. Derfor arbejder vi lige nu intenst med at lave hjemmesider på norsk, svensk og schweizisk. De kommer snart i luften og så vil endnu flere få mulighed for at komme ud og nyde friheden i de fantastiske landskaber, som både USA, Canada, Australien og New Zealand har så mange af.

Tryg og nem bestilling – til landets skarpeste priser

Autocampers.dk har fra første færd gjort tre skarpe løfter til omdrejningspunktet i virksomheden:

  1. Det skal være trygt at bestille, så vi stiller al vores viden til rådighed og går gerne langt for at hjælpe vores kunder – på dansk.
  2. Det skal være nemt at bestille, så her på vores hjemmeside, www.autocampers.dk, kan man se alle priser og alle vogne – så der er fuld gennemsigtighed og man kan bestille 24 timer i døgnet. Find priser her.
  3. Og så tilbyder vi Danmarks skarpeste priser. Det vil vi, fordi vi brænder for ferieformen og gerne vil dele den med andre. Og vi kan gøre det, fordi vi holder vores omkostninger nede og har gode relationer til vores leverandører, så vi køber ind til de bedst tænkelige priser.

En helt igennem fantastisk service, som varmt kan anbefales!!

En helt igennem fantastisk service fra start til slut. Personalet var meget behjælpelige med reservationer osv. Vi var lidt sent ude med bestillingen, men på trods af dette formåede Dorte og Autocampers personalet og levere et fantastisk stykke arbejde og skaffede os en autocamper efter vores behov og krav.
Kan varmt anbefale Autocampers.dk til alle som overvejer en anderledes ferie, med styr på tingene.

Mvh Magnus og Emil.

Fra Las Vegas til Florida med Autocampers.dk

SÅDAN FÅR DU RABAT

  • Klik på ”Gå til bestilling”
  • Find den autocamper, du ønsker at leje
  • Indtast værdikoden “Fest525” på bestillingssiden
  • Rabatten på kr. 525 bliver fratrukket og du kan fortsætte til betaling.

Regler & Vilkår

  • Rabatten på kr. 525 gives på alle bestillinger, vi modtager fra 10. maj til og med 12. maj 2019. Rabatten kan ikke kombineres med andre sær-rabatter givet af Autocampers.dk.
  • Rabatkoden kan kun anvendes ved online bestilling.
  • Almindelig rabat for langtidleje, tidlig bestilling, månedstilbud mm gælder stadig og kan fås samtidig med, at Spar525 værdikoden anvendes.

Tak for hjælpen!
Vi er stadig på farten og er så lykkelige, det er by far den fedeste oplevelse i vores liv. Autocamperen fungerer bare så perfekt for os.

Amalia Agerskov

I det vestlige USA med Autocampers.dk

Hej Autocampers…:-)

Så er vi hjemme efter en FANTASTISK tur…:-) Her er lige et billede af os alle foran autocamperen…:-)

Susanne Haun

I Florida med Autocampers.dk

Hej Autocampers!

Vi havde en fantastisk tur i Florida… Det gik overalt forventning med camperen. Tusind tak for alt din hjælp, det har bare været super godt.  Vores drenge ( Victor 6 år, Nohr 3 år ) var vilde med camperen…

Martin

Florida rundt med Autocampers.dk

Derfor skal du leje autocamper hos Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.