Vælg en side
Rejsende

Autocamper
i Tyskland

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Europa » Autocamper Tyskland

Tyskland med autocamper

For mange danskere starter turen i autocamper i Tyskland. Her er det nemlig relativt billigt at leje autocamper, og det er nemt at samle autocamperen op i Hamborg. Tyskland er imidlertid også et spændende land at holde ferie i med autocamper.

I en autocamper er det dig, der sætter dagsordenen, og du kan køre og stoppe, som du lyster. Og når du parkerer, så har du alle faciliteter med dig og kan tilberede lokale specialiteter til frokost eller aftensmad, tage et forfriskende bad eller for den sags skyld en velfortjent lur.

Masser af muligheder

Eventyret kan begynde med en af Tysklands mange oplevelsesruter eller “FerienStrassen, som er sceniske og/eller tematiske kør-selv rejser primært i Tyskland med også andre steder (Schweiz, Østrig og Danmark er omfattet). Romantische Strasse, Märchenstrasse, Fachwerkstrasse eller Deutsche Alpenstrasse er blot nogle, og der er vitterligt masser af muligheder. Du kan få et overblik på kort her. På AppStore eller Play finder du desuden DreamAnGo App’en som viser vej på ruterne. Nemmere bliver det ikke!

Stationer i nord og syd

Vi samarbejder med Apollo, som har stationer to centrale steder i Tyskland. Den nordlige ligger lige nord for Hamborg, hvor du kan droppe bilen og fortsætte i autocamper. Du kan også samle autocamperen op i Lörrach ved grænsen til Schweiz. Det er muligt at starte turen et sted og afslutte et andet.

Dorte Kuula

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Apollo-ekspert.

Autocamper stationer i Europa

Mulighederne er uendelige, når du lejer autocamper i Tyskland. Du kan blive inden for landets grænser, eller tage på opdagelse i hele Europa.

Pålidelige partner – Når du lejer autocamper hos os i Tyskland, får du en Apollo autocamper, som er maks. 2 år gammel. Og du må køre alle vogne på et almindeligt kørekort.

Når du lejer hos Autocampers.dk får du altid…

Autocampers.dk har altid den gode pris i højsædet. Den sikrer vi ved at holde vores omkostninger helt i bund. Med det udgangspunkt giver vi ikke bare prisgaranti. Vi gør os også umage med at vise vej til de bedste priser på markedet. Vi har samlet vores bedste tilbud på autocampere i Tyskland her.

Men dine fordele stopper ikke her. Autocampers.dk samarbejder med gode, velrenommerede partnere. Derfor kan du være sikker på at få en god behandling, når du tager ud på eventyr i autocamper i Tyskland, hvor vi samarbejder med Apollo. Du kan læse mere om Apollo her.

Når du lejer en autocamper gennem os i Tyskland får du altid:

 • Fri kilometer
 • Gratis, døgnåben vejhjælp og servicetelefon
 • Første tankfuld gas
 • Gratis køkkenudstyr
 • God forsikring (dog med selvrisiko)
 • En vogn, som du må køre på et lille (almindeligt) kørekort
 • Op til 3 ekstra førere (gælder fra 1. april 2021)

Lejer skal være fyldt 21 år og have haft kørekort i 2 år. Der er ingen maksimumalder i Tyskland.

Fantastiske ruter

De tyske “Ferienstrassen” bringer dig gennem centrale områders historie, maleriske småbyer, kulturelle perler og natur. Hvad med f.eks. Deutschen Alpenstrasse, som går på tværs af Alperne med udsigter, der vil imponere selv de mest garvede? Der er også vinruter, slotsruter og bindingsværkruter og tilmed en eventyrrute, hvor du kommer tæt på brødrene Grimm´s eventyrlige verden.

Anne-Vibeke Rejser (kendt fra DK4) har rejst Tyskland tyndt i autocamper. Du kan hente inspiration og tip til din rejse i hendes mange artikler. Her er et par af dem: 

Anne-Vibeke ved Romantischer Strasse
Anne-Vibeke i Harzen i autocamper

Nem campering

I kan overnatte på campingpladser, der er strøget ud over hele Tyskland. En anden mulighed er de såkaldte Stellplätze. Det er enkle pladser med el, vand og mulighed for at tømme spildevand. De ligger typisk ved lystbådehavne og centralt i større- og mindre byer.

Følg dette link for konkrete pladsanvisninger.

Autocampere i alle størrelser

Apollos flåde er enkelt og overskuelig. Der findes i alt fem modeller, og det er er først og fremmest størrelsen, der adskiller dem. De mindste har plads til to voksne. Den størst har plads til seks personer og er det ideelle valg til store familier.

Her ser du de tre mest populære af Apollos i alt fem vogntyper:

Apollo Duo autocamper

Apollo Duo til 2 personer.

Family Traveller Plus Apollo Europe (1)

Apollo Family Traveller Plus med hems til 4 personer.

Apollo Family Voyager (1)

Apollo Family Voyager til 6 personer.

Tyskland afstande

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk har du fri kilometer, så du køre alt det, du vil. Men pas alligevel lidt på med at tilbringe for meget tid bag rettet. Der skal også være tid til de mange oplevelser, der venter uden for autocamperen.

Danmark

Km

Tid (t:mm)

Fra Hamborg til:
København 334 km 4:40
Aarhus 336 km 3:36
Aalborg 444 km 4:48

 

Tyskland

Km

Tid (t:mm)

Fra Hamborg til:
Lübeck 68 km 1:00
Berlin 285 km 3:45
Salzburg 800 km 8:30

 

Tyske nummerplader i Danmark?

Det vil nok være flere bekendt, at man ikke umiddelbart må leje en autocamper i Tyskland og holde ferie i den i Danmark. Det skyldes særlige danske regler, som skal sikre, at man ikke drager fordel af de lave registreringsafgifter i Tyskland.

Transit i Danmark

Det er derimod tilladt, at rejse gennem Danmark i en lejet autocamper – f.eks. fra Tyskland til Norge. Det kræver dog, at du indhenter tilladelse på forhånd. Med en tilladelse i hånden, må du som dansker opholde dig i 24 timer på tyske plader i Danmark.

Smukke landskaber venter i Tyskland

Med en autocamper har du

 • Feriebolig og transport på én gang
 • Frihed til at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor længe
 • Komfort i egen seng og med alskens faciliteter
 • Ultimative frihed – Stop præcis, hvor du vil

Kryds grænserne og oplev mere

Når du lejer autocamper i Tyskland hos Autocampers.dk, så kan du frit krydse grænsen til en række andre lande i Europa. Det koster ikke ekstra – og husk, at du har fri kilometer med i din leje.

Du kan blandt andet besøge: Belgien, Danmark (bemærk særlige regler), Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Lichtenstein, Luxemburg, Norge, Polen, Portugal (bortset fra Madeira og Azorerne), Schweiz, Spanien (bortset fra De Kanariske Øer), Storbritannien, Sverige, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Frihed i en autocamper

Nord eller syd? Verden ligger åben for dig, når du rejser i autocamper og du kan besøge langt de fleste lande, når du rejser med Autocampers.dk

Cykelholder er standardudstyr på alle vores autocampere i Europa. På de minidste vogne er der plads til 2 cykler. På autocampere til 4 og 6 personer er der plads til max. 3 cykler.

Fri kilometer er standard, når du lejer autocamper hos os. Det betyder, at du kna tage på langtur uden at det koster mere i leje.

Naturen kommer i højsædet når du rejser med autocamper. Og du kan nyde frokosten lige der, hvor der er aller smukkest.

Leje af autocamper i Tyskland hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Apollo, som er en af de største udlejere af autocampere i verden. Apollo tilbyder også autocampere New Zealand, Australien, USA og Canada.

Gode tilbud på autocamper

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver tilpasset mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også.

Dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Europa. Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for skolernes sommerferie.

Tag på vinterrejse

Man kan køre autocamper hele året i Europa – også om vinteren. Og her er prisen på leje af autocamper også lavest.  Din autocamper er forsynet med vinterdæk, hvis du kører om vinteren.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Tyskland og resten af Europa i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Ingen binding: 7 dages fortrydelsesret

Hos Autocampers.dk har du 7 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du bestiller din autocamper. Skulle du fortryde dit køb, refunderer vi din betaling fratrukket et ekspeditionsgebyr på kr. 250.

VIGTIG INFORMATION: Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis der er 75 eller færre dage til afhentning af autocamperen.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

 • dit gyldige, danske kørekortet
 • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.