Vælg en side
Rejsende

Autocamper
i Norge

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Europa » Autocamper Norge

Norge med autocamper

Norge er vildt og flot. Og landet egner sig perfekt til en tur i autocamper, for du har dit hus på ryggen og har dermed komfort og faciliteter med dig overalt. Så selvom naturen kan være rå og barsk, og selvom der skulle komme lidt skyer på himlen, så har du fuld komfort og kan nyde den vilde, uberørte natur.

I Norge er mulighederne for oplevelser under åben himmel så godt som uendelige. Du kan besøge Fjordnorge, som byder på dramatiske landskaber med snedækkede bjergtoppe. Eller hvad med en tur på fjeldet med vandrestøvler og madpakke? Du kan også gøre Norges flotte stavkirker til et tema på din rejse. Eller hvad med en tur helt op til Midnatssolens Rige, hvor du kan besøge både Nordkap og Lofoten.

Dorte Kuula

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Norges-ekspert.

Her kan du leje autocamper i Norge

Autocampers.dk samarbejder med både McRent og Touring Cars, som tilsammen tilbyder nogle af de bedste autocampere i Europa.

Kort om McRent

McRent er Europas største udbyder af autocamper leje. McRent har 7 stationer i Norge, herunder den populære station i Lofoten (tæt på Evenes).

McRents vogne er maksimalt 2 år gamle, og firmaet byder på en bred vifte af vogne.

Førers minimumalder: 21 år (dog 25 år for Premium vogne)

Læs mere om McRent.

Kort om Touring Cars

Touring Cars autocampere er alle nyere og har maksimalt kørt 100.000 km. De er velholdte, godt indrettede og I kan regne med, at alt virker ombord.

Touring Cars har stationer med mulighed for afhentning i Oslo og Tromsø.

Autocamperen kan afleveres samme steder eller i Stavanger, Bergen, Trondhjem eller på Lofoten. Der er ekstra gebyr for at aflevere et andet sted, end hvor du starter.

Touring Cars tilbyder autocampere i flere størrelser. De mindste vogne passer til 2 personer. De største til maksimalt 6 personer.

Førers minimumalder: 25 år
Minimum køreerfaring: 2 år 

Læs mere om Touring Cars.

Norge autocamper stationer

Fordele med Autocampers.dk

Når du lejer autocamper i Norge hos Autocampers.dk får du:

 • En kvalitetsvogn med ubegrænsede km inkluderet i lejeprisen.
 • En vogn, som du må køre på et lille (almindeligt) kørekort.
 • Lejen kan starte og slutte alle ugens dage.
 • Gratis transport fra lufthavn til lejestation.
 • Vejpenge er inkluderet i lejen.
 • Gratis, døgnåben vejhjælp og servicetelefon
 • Gratis køkkenudstyr
 • God forsikring (med selvrisiko)

Aktuelle tilbud

Vi holder øje med priser og tilbud på autocampere i Norge. Vi viser et udvalg af deals her. Du kan se alle vores autocamper tilbud her.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Large autocamper fra Touring Cars

Lækkert interiør er en af fordelene, når du lejer autocamper i  Norge. Her kigger vi indenfor i en af vognene fra Touring Cars.

Envejsleje med Touring cars

Vejrrobust – Vores autocampere er bygget, så du kan holde varmen – også selvom det bliver koldt. Vores autocampere er udstyret med vinterdæk om vinteren, og det er muligt at leje snekæder.

Med en autocamper i Norge har du

 • Feriebolig og transport på én gang
 • Frihed til at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor længe
 • Komfort i egen seng og med alskens faciliteter
 • Ultimative frihed – Stop præcis, hvor du vil

Spar penge med autocamper

Der kan være store summer at spare med en autocamper i Norge. Du kan tilberede alle måltider selv og derudover er camping billigt – eller helt gratis!

 

Trollstigen i Norge

Fri camping i Norge

I Norge gælder allemandsretten. Det betyder, at du må overnatte med din autocamper eller slå telt op  – overalt på landet, i skove og på fjeldet, med undtagelse af opdyrkede marker og rastepladser. Du skal dog holde en afstand på mindst 150 meter til nærmeste bebyggelse. Dette gælder også campingvogne og autocampere.

Ønsker du at tømme dit autocamper toilet må dette udelukkende gøres på steder, hvor det er udtrykkeligt anvist, at det er tilladt. Læs mere.

Frihed i en autocamper i Norge

Muligheder med en autocamper i Norge er næsten uendelige. Se vores 5 forslag til fantastiske rejsemål i Norge, eller lad dig inspirere af billederne nedenfor.

Afstande i Norge

Norge er genialt til en ferie i autocamper, men det er også stort. Vi anbefaler, at du planlægger din tur med tanke på, at de bedste ferierejser foregår i et roligt tempo. Det gælder især, hvis du rejser med børn.

Husk også på, at vejene i Norge er snoede og også smalle mange steder. Det forskønner turen, men det betyder også, at I kun bevæger jer langsomt fremad. Af samme grund er det vanskeligt at sige noget fast om, hvor mange kilometer, man kan køre om dagen. Det kommer an på vejens beskaffenhed osv. Et bud er 200 km i gennemsnit pr. dag.

Eksempler

Oslo til Bergen: 464 km svarendde til 7-8 timers kørsel

Oslo til Trondhjem: 492 km svarende til 6-8 timers kørsel

Trondhjem til Narvik: 875 km svarende til 15-18 timers kørsel

Narvik til Tromsø: 232 km svarende til 3-4 timers kørsel

Tromsø til Nordkapp: 531 km svarende til 10-12 timers kørsel

Stavanger til Bergen: 210 km (korteste rute)  svarende til 5-6 timers kørsel (og færge)

Atlanterhavsvejen
Nord eller syd? Verden ligger åben for dig, når du rejser i autocamper, og du kan besøge hele Norge, når du rejser med Autocampers.dk. Vejpenge er tilmed inkluderet i lejen.
Køkkenudstyr er standardudstyr på alle vores autocampere i Norge. Dermed at det bare at finde den absolut smukkeste plads at holde ind på – og snart er det tid til en dejlig frokost.
Fri kilometer er standard, når du lejer autocamper i Norge hos os. Det betyder, at du kan tage på langtur uden at det koster mere i autocamper leje.
Lej en Bunk Camper i Skotland
Naturen kommer i højsædet når du rejser med autocamper. Og I Norge er der vandrestier overalt, så du kan nyde naturen lige der, hvor der er aller smukkest.

Leje af autocamper i Norge hos Autocampers.dk

Autocampers.dk har mange års erfaring med udejning af autocampere. Vi er din garanti for, at din tur i autocamper i Norge forløber som forventet. Vi håndplukker vores samarbejdspartnere, og formidler kun autocampere af høj kcalitet.

Gode tilbud på autocamper

Priserne på leje af autocamper i Norge varierer med sæson. Priserne er særdeles gunstige i ydersæson og mellemsæson. De stiger omkring højsæson, som er skolernes sommerferie.

Du får rabat, hvis du bestiller tidligt. Det har også den fordel, at du kan få præcis den vogn, du ønsker. Der gives rabat på lange lejer.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Norge i autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

 • dit gyldige, danske kørekortet
 • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.