Vælg en side
Rejsende

Autocamper
i Europa

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Europa

Europa med autocamper

Drømmer du om at udforske Europa? Og ønsker du en tur, der giver fuld frihed og maksimal komfort? Så er autocamperen en oplagt mulighed for dig.

I en autocamper er det dig, der sætter dagsordenen, og du kan køre og stoppe, som du lyster. Og når du parkerer, så har du alle faciliteter med dig og kan tilberede lokale specialiteter til frokost eller aftensmaden, tage et forfriskende bad eller for den sags skyld en velfortjent lur.

Stationer i mange lande

Autocampers.dk samarbejder med Apollo, som har udlejningsstationer i Tyskland og Frankrig. Desuden ejer Apollo engelske Bunk Campers, så man kan også finde Apollos lærke vogne i Irland, Nordirland, Skotland og England.

Læs mere om Apollos autocampere
Læs mere om Bunk Campers

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Apollo-ekspert.

Start i Tyskland, slut i Frankrig

Det er muligt at hente autocamperen på en station og aflevere på en anden. Så hvorfor samle autocamperen op i Hamborg og aflevere den i Paris? Eller hvad med en tur fra nord til syd i det smukke Storbritannien? I en autocamper er det kun fantasien, der sætter grænser.

Autocamper stationer i Europa

Når du lejer hos Autocampers.dk får du altid…

Autocampers.dk samarbejder med gode, velrenommerede partnere. Derfor kan du være sikker på at få en god behandling, når du tager ud på eventyr i autocamper i Europa.

Når du lejer en autocamper gennem os i Europa får du altid:

 • Fri kilometer
 • Gratis, døgnåben vejhjælp og servicetelefon
 • Første tankfuld gas
 • Gratis køkkenudstyr
 • God forsikring (med selvrisiko)

Lejer skal være fyldt 21 år og have haft kørekort i 2 år. Maksimumalder er 75 år. Bemærk, at der er tillæg på forsikring for 21-24-årige.

Europa ligger åbent

Når du først sidder i autocamperen, kan du besøge langt de fleste lande i Europa. Din udlejer har nemlig sørget for, at forsikringen dækker, som den skal, i en masse lande, herunder i Norge, Sverige, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal. Du kan se alle de lande, der er omfattet af Apollos forsikring på kortet her på siden.

Autocampere i alle størrelser

Apollos flåde er enkelt og overskuelig. Der findes i alt fem modeller, og det er er først og fremmest størrelsen, der adskiller dem. De mindste har plads til to voksne. Den størst har plads til seks personer og er det ideelle valg til store familier.

Apollo Duo autocamper

Apollo Duo til 2 personer.

Family Traveller Plus Apollo Europe (1)

Apollo Family Traveller Plus med hems til 4 personer.

Apollo Family Voyager (1)

Apollo Family Voyager til 6 personer.

Europas afstande

Når du lejer autocamper i Europa hos Autocampers.dk har du fri kilometer, så du køre alt det, du vil. Men pas alligevel lidt på med at tilbringe for meget tid bag rettet. Der skal også være tid til de mange oplevelser, der venter uden for autocamperen.

Danmark

Km

Tid (t:mm)

Fra Hamborg til:
København 334 km 4:40
Aarhus 336 km 3:36
Aalborg 444 km 4:48

 

Sydauropa 

Km

Tid (t:mm)

Fra Hamborg til:
Nice 1447 km 14:50
Rom 1656 km 17:30
Salzburg 900 km 9:55

 

Med en autocamper har du

 • Feriebolig og transport på én gang 
 • Frihed til at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor længe
 • Komfort i egen seng og med alskens faciliteter
 • Ultimative frihed – Stop præcis, hvor du vil

Frihed i en autocamper

Nord eller syd? Verden ligger åben for dig, når du rejser i autocamper og du kan besøge langt de fleste lande, når du rejser med Autocampers.dk

Cykelholder er standardudstyr på alle vores autocampere i Europa. På de minidste vogne er der plads til 2 cykler. På autocampere til 4 og 6 personer er der plads til max. 3 cykler.

Fri kilometer er standard, når du lejer autocamper i Europa hos os (Rent Easy: fra 14 dages lejetid). Det betyder, at du kan tage på langtur uden at det koster mere i leje.

Naturen kommer i højsædet når du rejser med autocamper. Og du kan nyde frokosten lige der, hvor der er aller smukkest.

Leje af autocamper i Europa hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Apollo, som er en af de største udlejere af autocampere i verden. Apollo tilbyder også autocampere New Zealand, Australien, USA og Canada.

Gode tilbud på autocamper

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver tilpasset mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også.

Dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Europa. Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for skolernes sommerferie.

Tag på vinterrejse

Man kan køre autocamper hele året i Europa – også om vinteren. Og her er prisen på leje af autocamper også lavest.  Din autocamper er forsynet med vinterdæk, hvis du kører om vinteren.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Europa i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

 • dit gyldige, danske kørekortet
 • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.