Vælg en side
Rejsende

Cruise America rabat

Hvordan får jeg Cruise America rabat i USA eller Canada? Find svaret her.

– Hvordan får jeg Cruise America rabat på min leje?
– Hvornår kan det bedst betale sig at bestille?
– Hvor finder jeg de bedste tilbud?
– Hvilke årstider er billigst?

FORSIDE » Cruise America » Cruise America rabat

Rabatter og tilbud hos Cruise America

Der kan være mange penge at spare, hvis du planlægger din bestilling godt. Hos Autocampers.dk er vores mål at gøre det nemt og billigt for dig at leje en autocamper. Derfor har vi samlet vores tips til, hvordan du udnytter dine muligheder og dermed har de bedste muligheder for at finde en billig autocamper.

Cruise America rabat:

Spar op til 15% ved tidlig bestilling

Du får rabat på lejen, når du bestiller tidligt. Rabatten gives automatisk ved bestilling.

Sommer 2022

Det er allerede nu muligt at bestille sommerferien 2022. Følgende rabatter gælder ved lejestart om sommeren, nemlig mellem 1. april 2022 – og 31. oktober 2022:

-15% på lejen ved bestilling senest 31. december 2021
-10% på lejen ved bestilling senest 31. januar 2022
-5% på lejen ved bestilling senest 28. februar 2022

Vinter 2022/23

Følgende gælder ved lejestart om vinteren, nemlig mellem 1. november 2022 og 31. marts 2023:

-15% på lejen ved bestilling senest 31. juli 2022
-10% på lejen ved bestilling senest 31. august 2022
-5% på lejen ved bestilling senest 30. september 2022

Den sydlige del af USA, f.eks. solskinsstaten Florida og området omkring Los Angeles og San Diego egner dig perfekt til en ferie i autocamper om vinteren. Det er også muligt at bruge autocamperen som base, når du står på ski i Nordamerika.

Sommer 2023

Det er allerede nu muligt at bestille sommerferien 2023. Følgende rabatter gælder ved lejestart om sommeren, nemlig mellem 1. april 2023 – og 31. oktober 2023:

-15% på lejen ved bestilling senest 31. december 2023
-10% på lejen ved bestilling senest 31. januar 2023
-5% på lejen ved bestilling senest 28. februar 2023

Find autocampere

Brug søge-funktionen ovenfor til at finde priser på din leje af autocamper. Alle Cruise America rabatter er indregnet i de viste priser.

Lave lejepriser med Cruise America i oktober

Det er Autocampers.dk erfaring, at lejepriserne i oktober kan være yderst favorable. Prisen afhænger igen af efterspørgslen, og svigter den, så sænkes priserne. Dermed også sagt, at vi indimellem ser store prisfald på disse lejer i sensommeren. Autocampers.dk holder hele tiden øje med lejepriserne – og vi skilter med de gode priser, når de er der. Hold øje med de gode tilbud her.

Få den bedste pris i  sommerferien

De fleste autocamper-udlejere fastsætter lejeprisen ud fra udbud og efterspørgsel. Og når efterspørgslen er høj, og der kun er få vogne tilbage at leje ud, så hæver han prisen. Det er markedskræfterne, der for lov at virke.

Du kan få gavn af denne viden, når du booker, for det betyder, at det bedst kan betale sig at bestille i rigtig god tid, hvis I skal rejse i travl periode. Travle perioder er tiden omkring skolernes sommerferie plus august samt påsken. Resten af året har det mindre betydning, om du bestiller tidligt.

På Autocampers.dk kan du bestille din autocamper mere end et år i forvejen. Vi anbefaler, at du booker sommerferien mindst 10 måneder i forvejen. Hvis du gør det, så får du også fuldt udbytte af de fine rabatter, vi har beskrevet ovenfor.
Du kan se nogle af de gode priser på sommerrejser her. 

VORES REJSEMÅL

NYHEDER

Videoguide: Sådan lejer du en autocamper i USA

Se vores helt nye video med praktisk og "nede-på-jorden" information om, hvordan du bestiller en autocamper i USA. Du får:

  • Introduktion til mulighederne med Cruise America 
  • Overblik over vogntyperne
  • 3 tip: Sådan får du den bedste pris
  • Step-for-step vejledning til vores booking-side.

Tak for hjælpen!

Vi er stadig på farten og er så lykkelige, det er by far den fedeste oplevelse i vores liv. Autocamperen fungerer bare så perfekt for os.

Amalia Agerskov

I det vestlige USA med Autocampers.dk

Nyhed: Autocamper i Europa

Vi har tilføjet Europa til vores booking engine, så du nu kan hente din autocamper i Island, Norge, Tyskland, England, Skotland, Spanien - og mange andre steder

  • I Tyskland Storbritannien samt Irland har vi autocampere fra Apollo.
  • I Norden og det sydlige Europa har tilbyder vi vogne fra Touring Cars.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA, Canada, Australien eller new Zealand i en autocamper?
Så klik her for at se markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper, når det passer dig.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.