Vælg en side
Rejsende
Cruise Canada motorhome i canada

Gratis foredrag online:

Autocamper i det vestlige Canada

Torsdag den 13. januar kl. 19.30 inviterer Autocampers.dk og Highways-USA.com til gratis webinar om ferie i autocamper/motorhome i det vestlige Canada og de amerikanske Rocky Mountains. Og vi håber, at du vil være med!

I dette webinar fokuserer vi specifikt på Canada og de amerikanske Rocky Mountains. Med andre ord: Kør-selv-ferie i de bjergrige og naturskønne dele af det vestlige Canada og USA, som giver jer nogle helt andre naturoplevelser og mulighed for at komme helt tæt på naturen og dyrelivet.

 

  • Hvilke eventyr venter på en tur i autocamper gennem det vestlige Canada og Rocky Mountains-regionen?
  • Hvordan er det at holde ferie i en autocamper?
  • Hvad kan jeg opleve?
  • Hvordan finder jeg nogle gode steder at campere?
  • Og hvordan finder jeg en god autocamper?

Hovedtaler på foredraget er Henrik Lange (billedet). Henrik er journalist og Nordamerika-ekspert i særklasse. Hans foredrag og webinarer er praktisk orienterede, letforståelige og har høj kvalitet. Henrik Lange ejer portalen Highways-USA.com, som indeholder masser af nyttig information om rejser til både USA og Canada.

Med på foredraget er også Dorte Kuula, som er stifter af Autocampers.dk. Dorte ved det meste, der er at vide om leje af Autocamper i Canada og har indgående kendskab til Cruise Canada, Fraserway og Canadream – og alle de forskellige stationer og vogntyper, som er tilgængelige. Hun har også et par tips til dig, der gerne vil have den bedst mulige pris på autocamper leje i Canada.

Tilmeld dig her

Webinaret afholdes torsdag den 13. januar 2022 kl. 19.30


Program overblik

  1. Kl. 19.30: Del 1 med forslag til rute og seværdigheder
  2. Kl. 20.30: Del 2 med introduktion til autocampere og spørge-session

Vi slutter ca. 21.30.

Program detaljer

På webinarets første del fortæller Henrik Lange i ord og billeder om den mest populære autocamper-område blandt danskere. Området omfatter Vancouver, Whistler og de store naturoplevelser i Rocky Mountains, herunder Lake Louise, Banff, Jasper, Peyto Lake, Icefields Parkway og Calgary.

Lær om autocampere

Du vil også få en kort gennemgang af de forskellige autocampere, som Autocamper.dk tilbyder, og vi fortæller også kort om, hvordan man bestiller og hvilke rabatter man kan få.

Spørgetid

Fra kl. ca. 20.30 vil der være mulighed for at stille spørgsmål om ferie i motorhome. Både Henrik Lange, som har tilbundsgående kendskab til det vestlige Canada, og stifter af Autocampers.dk, Dorte Kuula, er til stede. Så her kan du få svar på alt om ferie i autocamper i Canada.

Tyvstart

Vil du have et indtryk af de forskellige autocamper-udlejere, inden foredraget, så kan du starte her:

 

Autocamper leje i Canada

Vi har udarbejdet nogle forslag til leje af autocamper i Canada, så du kan få et indtryk af mulighederne. Alle forslag kan tilpasses, så datoer, vognstørrelse osv. matcher dine ønsker.