Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Calgary

Søg og bestil autocamper i Calgary her!

FORSIDE » Autocamper Canada » Autocamper Calgary

Autocamper fra Calgary

Calgary ligger på kanten af Rocky Mountains og er det perfekte sted at begynde og/eller afslutte en rejse med fokus på Canada fascinerende natur. Læs her om byen på kanten af nogle af verdens smukkeste bjerge.

Det perfekte sted at begynde rejsen i autocamper

Calgary ligger for foden af mægtige Rocky Mountains, og dermed har Calgary den autocamper station, der ligger tættest på Canadas aller største attraktioner. Efter bare få timers kørsel er du midt i det hele. Bjergene gemmer på en perlerække af nationalparker, herunder Jasper og Banff nationalparkerne. Her kan du køre ad den berømte Icefields Parkway, sejle på Lake Louise og Peyto Lake, og du kan møde både elge, bjørne og ørne i de postkortsmukke landskaber.

Calgary autocamper station

Calgary autocamper station er den absolut største og også en af de få stationer i det vestlige Canada. Den har autocampere i alle størrelser og kendt for sine gode priser. Det er muligt, at afhente din autocamper i Calgary og aflevere den på en af de øvrige stationer med autocampere i Canada. Populære valg er i dén sammenhæng Vancouver mod vest.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Canadaekspert.

Tag en smuttur til USA

Bemærk også, at det er tilladt at køre autocamperen til USA i lejeperioden. Eneste krav er, at autocamperen afleveres i samme land, som den er afhentet.

Tilbud på autocamper fra Calgary

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på autocamper udlejning i Calgary.

Calgary: Cowtown, olieby og gateway til bjergene

På lidt over 100 år boomede Calgary fra en simpel udpost for Rødfrakkerne – det ridende politi – til en moderne storby. Væksten blev i begyndelsen skabt ved handel med kød leveret af lokale kvægavlere og deres cowboys. Derfor klinger Calgarys romantiske øgenavn ’cowtown’ stadig bedst hos byens en million indbyggere frem for den moderne identitet som energi- og finanscenter.

Calgary ligger smukt med de majestætiske bjerge i baggrunden. Byens centrum er præget af imponerende skyskrabere og moderne arkitektur afløst af grønne åndehuller, der skaber en charmerende kontrast til de moderne bygninger. Byen er logisk opbygget med vinkelrette gader, hvilket der gør det let at finde rundt i den smukke storby. 

 

Calgary er tidligere vinter OL vært – og det fornægter sig ikke i byens flotte skyline.

Centrum er forgængervenligt og byder på mange hyggelige småbutikker.

Calgary Stampede

Calgary Stampede er en fast tradition i Calgary siden 1923, og her kan du opleve professionelle cowboys, indianere og væddeløb i prærievogne. I dag er calgary Stampede intet mindre end verdens største udendørs show, og du kan opleve det, hvis du rejser til Calgary i juli. Byen bliver i den grad sat på den anden ende, når en million besøgende er vidner til det enorme rodeo-show, hvor dristige ryttere på vilde heste og ungtyre kæmper om svimlende præmiesummer. Læs mere.

Calgary Stampede byder på vild rodeo.

Stampede er tradition og tivoli i skøn forening.

Lej autocamper i Vancouver hos Autocampers.dk

Autocampers.dk gør en dyd ud af at tilbyde gode autocampere til gode priser. Vi samarbejder tæt med Cruise Canada, som har en stor autocamper-station tæt på Vancouver. Cruise Canada tilhører samme ejere som Cruise America, og er stort et medarbejderejet firma – faktisk det største af sin art i hele USA.

Cruise Candasa autocampers har alle køkken, toilet og bad, og de er nemme at køre. De har både automatgear og servo mm.

Gode tilbud på autocamper i Vancouver

Leje af autocamper i Vancouver er nemt – og meget ofte også billigt. I Canada er det ofte sæsonen, der afgør prisen. Lejer du midt på sommeren, er det højsæson, og det giver høje priser. Lejer du derimod før eller efter skolernes sommerferie, så er prisen ofte overraskende lav. Lejestationen i Vancouver er desuden stor, og et betyder, at der ofte er mange autocampere, der skal udlejes. Det påvirker prisen positivt, og det bevirker, at du ofte kan finde billig leje af mobilhome/motorhome/autocamper netop i Vancouver. Læg dertil, at fly til Vancouver ofte ligger på et fornuftigt leje.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.