Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Canada

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Canada OLD

Canada rejser i autocamper

Canada rejser i autocamper byder på store oplevelser i naturen. Tænk blot på stednavne som Banff, Lake Louise, Rocky Mountains og Whistler. Få lande I verden har så rig og uspoleret natur som Canada – og et er da også naturopleverne, som er i højsædet, hvis du rejser gennem Canada i autocamper. 

Canada er perfekt til kør selv ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske Canada i autocamper. Med Autocamper.dks hjælp er det nemt at skaffe en camper, campingpladserne er gode og mange, og afstanden mellem de store oplevelser er overkommelige.

Få inspiration til ruten gennem Canada i autocamper

Med afsæt i vores samarbejdspartner Cruise Canadas oplæg har vi udarbejdet en stribe forslag til ruter med autocamper i Nordamerika. Ruterne angiver afstande, har forslag til aktiviteter undervejs og viser vej til nogle af de bedste campingpladser.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Canada-kender.

Lejestationer i Canada

Vi tilbyder afhentning af autocamper i Vancouver, Calgary, Whitehorse, Edmonton, Toronto, Montreal og Halifax. Bemærk, at det er muligt at lave en såkaldt envejsleje, hvor du henter autocamperen/motorhomet på en station og afleverer den på en anden. Der er et gebyr forbundet med at lave en envejsleje.

Cruise Canada eller Fraserway

Vi formidler vogne fra to udlejere.

Cruise Canada – som står for robuste 3-stjernede vogne med toilet, køkken og bad. De mindste vogne passer til 2 personer. Den største model har plads til 7 personer.

Fraserway – som har virkelig lækre vogne – fra vans til busser. Autocamperne er maksimalt 2 år gamle og udstyret hos Fraserway er af høj kvalitet.

Bestil nu: Tilbud på autocampere i Canada

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere i Canada. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på leje af autocamper i Canada, vi tilbyder netop nu.

Canada rejser i autocamper

Det vestlige Canada er kort og godt som skabt til kør-selv-ferie. Og når det kommer til naturoplevelser, er Canada et sandt mekka. Så det sværeste er at vælge.

De fleste, som rejser til Vestcanada, vælger at opleve Rocky Mountains’ storslåethed i nationalparkerne Banff og Jasper, der ligger nogle timers kørsel fra Calgary. Vel fremme ved nationalparkerne er det nemt at nå de helt store naturoplevelser. Faktisk fører vejen direkte til dem, og man behøver ikke iføre sig vandrestøvler og drage ud i flere dage for at opleve mange af de kendte søer.

Icefields Parkway er kronjuvelen inden for mageløse kør-selv-strækninger i Canada. Her har du simpelthen det flotteste af det flotteste samlet på én overkommelig vejstrækning. Icefields Parkway er 230 km lang og blev færdigbygget i 1940. Den har sit navn fra seværdigheder som Columbia Icefield, som er synlig fra vejen. Læs mere om turen.

Peyto Lake er et must på vejen ad Icefield Parkway. Vær opmærksom på vejskiltet, som pludseligt dukker op højt oppe i et pas. Parkeringspladsen ligger lidt væk fra hovedvejen, og herfra må man gå fem drøje minutter, inden dalen med Peyto Lake åbenbarer sig langt nede. Her venter et syn uden mage, for Peyto Lake er en af de mest funklende søer i hele Canada. Farven kommer i øvrigt fra sedimenter fra gletsjerne, som regn og sne vasker ned i søerne. Disse reflekterer himlen og skaber nuancer, som man knapt tror findes.

Lake Louise er en af Canadas mest berømte gletsjersøer. Her er der masser af aktivitetsmuligheder. Du kan eksempelvis leje en kano og udforske søen eller begive dig på en vandretur ad en af de mange stier.
Grizzly bjørnen er den største af Canadas bjørne – og det er sjældent at man uforvarende støder på en af slagsen. Derimod er de mindre sortbjørne mere udbredte og også ofte mindre sky.

Det østlige Canada

I det østlige Canada venter helt andre oplevelser. Landskaberne er blødere og mere idylliske, og byerne har tydeligt fransk præg.

Nova Scotia

I den nordligste del af Nova Scotia kan du køre på Cabot Trail på Cape Breton Island. Turen går for at være en af verdens smukkeste køreture. I den modsatte ende af Nova Scotia kan du opleve verdens højeste tidevand i Fundy-bugten, hvor forskellen på flod og ebbe kan være op til 16 meter. Fra juli til september er der hvaler i bugten, og i Nova Scotia kan du spise hummer, muslinger og østers i lange baner.

Turene langs forrevne klippekyster med bugter og vige giver naturlige stop, hvor små fiskerlejer ligger i læ for Atlanterhavet, og rundede bjerge beklædt med store skove, frodige dale og flade marskområder præger landskabet. Her er masser af idyl.

Cabot Trail går for at være en af de smukkeste vejstrækninger i verden – og ruten egner sig perfekt til en tur i mobilhome, hvor du kan gøre kaffestop præcis, når det passer dig!
I Nova Scotia ligger de små fiskerlejer spredt ud langs kysten. De er sjove og idylliske steder at besæge på en rejse gennem Nova Scotia i autocamper.

Niagara Falls

Niagara Falls naturkræfter er imponerende, når du står og ser de massive vandmasser, der brager ned i dybet. Hvert minut ryger 1.680.000 liter vand ud over kanten, så det er betydelig naturkræfter, der er på spil. Det smalle farvand, som Niagara Falls er en del af, forbinder de to søer Lake Erie og Lake Ontario. Søerne udgør i øvrigt grænsen mellem USA i syd og Canada i nord.

Ved leje af autocamper i Canada gennem Autocampers.dk er det muligt at krydse grænsen til USA. Læs mere her.

Nogle vælger at se Niagara Falls fra oven – og det kan man hvis man tager på helikoptertur ved vandfaldene.
Ved Niagara Falls arrangeres en række forskellige ture og udflugter. Blandt andet kan du komme helt tæt på vandmasserne på en tur i båd.

Leje af autocamper i Canada hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Cruise Canada, som har mange autocamper-stationer i Canada. Cruise Canadas autocampers har alle køkken, toilet og bad, og de er nemme at køre. De er udstyret med automatgear og servo mm, og de kommer i alle størrelser. 

I vores booking engine finder du ligeledes de lækre autocampere fra Fraserway. De kommer i mange størrelser – og Fraserway har også stationer i Edmonton og Whitehorse.

Er du interesseret i en autocamper fra Canadream, kan vi også klare det. Kontakt os venligst for pris.

Gode tilbud på autocamper i Canada

Cruise Canada råder over en stor flåde i Canada, som har en relativt kort sæson. Det påvirker prisen på leje af autocamper i Canada. Når efterspørgslen er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen med. Dermed også sagt, at det rent økonomisk kan være en enorm fordel, hvis du kan rejse uden for skolernes sommerferie.

Uanset, hvad du vælger, så er Canada et storslået rejseland. Så lej en autocamper i Canada og få en oplevelse for livet.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Canada i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.