Vælg en side
Rejsende

Britz autocampers

FORSIDE » Britz

Britz autocampers

Britz står for gode autocampere til gode priser. Firmaet leverer 3-stjernede autocampere i alle størrelser i Australien og  New Zealand. Camperne har masser af udstyr, og I Australien kan du tilmed leje firehjultrækkere. Se autocamperne her.

Med en MAUI autocamper får du altid:

– En autocamper, der er maksimalt 5 år gammel
– En autocamper til en god pris
– GPS inkl. i lejen
– Fri kilometer inkl. i lejen (dog 300 km/dag for 4WD)
– Basisforsikring inkluderet i lejen
– Køkkenudstyr og service inkluderet
– Sengetøj og håndklæder inkluderet
– Gratis vejhælp

Udvalgte Britz modeller og priser

Lejer du en autocamper fra Britz, kan du få en vogn, der passer præcis til dine behov.
OBS – Leder du efter en firehjulstrækker (4WD), så SE HER
Bemærk: De viste priser er fra-priser.

BEDRE AUTOCAMPER?
Ønsker du en autocamper af nyere dato? Så se nærmere på autocampers fra MAUI

BILLIGERE AUTOCAMPER?
Ønsker du en autocamper, der er endnu mere budgetvenlig?
Så se nærmere på autocampers fra Mighty

Udlejningsstationer i hele Australien og New Zealand

Britz har mange udlejningsstationer. Faktisk hører Britz sammen med MAUI og Mighty til blandt de autocamper udlejere, der har flest stationer i Australien og New Zealand. Det er din fordel, for det giver stor frihed, når rejsen skal planlægges.

Britzs stationer har som hovedregel åbent alle ugens dage i højsæson bortset fra 25. og 26 december. I lavsæson har visse stationer lukket om søndagen. Enkelte stationer har dog yderligere lukkedage pga. bl.a. regntid. Bemærk, at der ved afhentning af autocamper på en helligdag eller en national fridag tillægges lejen et helligdagsgebyr.

Det er muligt at hente autocamperen på en station og aflevere den på en anden mod betaling af et gebyr for envejsleje.

Her kan du hente og aflevere autocampere fra Britz:

MAUI udlejningsstationer i Australien og New Zealand

Her finder du Britz’ udlejningsstationer i Australien: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney.

Her finder du Brtiz’ udlejningsstationer i New Zealand: Auckland, Christchurch og Queenstown.

Derfor skal du vælge en Britz autocamper

VÆRDI FOR PENGENE – Med Britz får du en velholdt autocamper med masser af udstyr til en god pris.

MANGE MODELLER – Britz råder over en bred vifte af autocampere, så det er nemt at finde en, der dækker dine behov optimalt.

MASSER AF UDSTYR – Britz autocampere har masser af udstyr. Alle modeller har køleskab og komfur og de fleste modeller har toilet og bad. Se den enkelte autocamper-model for detaljeret information.

CYKLER KAN LEJES – I New Zealand er det muligt at have cykler med på flere af autocamperne.

FREEDOM CAMPING – Mange af Britz’ vogne er certificeret “self contained”, hvilket giver adgang til såkaldt freedom camping i New Zealand.

MULIGHED FOR AUTOSTOL – Det er muligt at installere autostol i de fleste autocampere fra Britz. Læs vores autostol guide her. Du kan læse mere om mulighederne under den enkelte vogntyper.

Lej en Britz autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien eller New Zealand i en autocamper fra Britz?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Gode tip når du lejer en autocamper fra Britz

Britz er en del af firmaet THL, som er den største spiller på markedet, når det kommer til udlejning af autocampers – eller campervans – som THL kalder sine autocampere. Det betyder, at du har mange udlejningsstationer at vælge imellem, og det betyder, at der er en stor vognpark til rådighed. Det giver fleksibilitet på rejsen. Læg dertil, at basisforsikring, fri kilometer, køkkenudstyr samt dyner og lagen altid er inkluderet i basislejen, så det er nemt at få overblik over prisen på lejen.

Gode autocampere til stærke priser

Hos Britz får du en god, 3-stjernet autocampere til en god pris. Britz’ autocampere har generelt masser af udstyr og høj kvalitet. Når de er billigere en autocamperne fra MAUI, skyldes det, at de gennemsnitligt har flere år på bagen. Lejer du en Britz autocamper, er du  garanteret en vogn, der maksimalt er 5 år gammel. Hos MAUI er aldersgrænsen 2 år.

Hos Britz er basisforsikring altid inkluderet

Køretøjsforsikring og ansvarsforsikring er altid inkluderet i lejeprisen hos Britz. Dermed er du på den sikre side, hvis noget skulle gå galt. Du bør dog bemærke, at din selvrisiko (op til 7.500 AUD eller NZD) er i den høje ende. Tjek din rejseforsikring, som i mange tilfælde dækker selvrisiko på lejebiler. Vi tilbyder også en tillægsforsikring, som indebærer, at selvrisikoen helt  bortfalder for almindelige autocampere. For firehjulstrækkere kan selvrisikoen reduceres til 500 AUD/NZD.

Hjælpen er altid nær med Britz

Som lejer hos Britz har du adgang til vejhjælp 24 i døgnet. Vejhjælpen er til for dig, så du kan også bruge tjenesten, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, der i øvrigt er udstyret med en tablet, hvorpå du finder masser af praktisk information om din autocamper.

Find den bedste pris på din Britz autocamper

Udbud og efterspørgsel er afgørende, når prisen på leje af en Britz autocamper bestemmes. Logikken er således, at prisen på autocamperen er høj i perioder med stor efterspørgsel. Husk i den forbindelse, at årstiderne “vender på hovedet” i Australien og New Zealand. Det betyder, at skolerne sommerferie ligger fra julen og ind i januar, så her er det absolut højsæson. Omvendt er prisen helt i bund, når kun få har mulighed for at rejse. Udlejer justerer priserne løbende.

Billig autocamper i New Zealand

I New Zealand er det lavsæson og dermed billigt at leje i fra juni til august. Vi anbefaler, at placere rejsen til New Zealand i mellemsæsonen, altså enten i foråret (september til november) eller i efteråret (marts til maj). Her er der nemlig gode chancer for godt vejr OG gode lejepriser.

Billig autocamper i Australien

Sæsonerne i Australien er sværere at beskrive. I syd er det sommer fra december til februar. Igen tilråder vi at rejse i mellemsæsonerne, altså forår og efterår.

Bemærk, at de nordlige lejestationer er lukket i december til marts pga. regntid.

Bestil i god tid og få en billigere autocamper-leje

Det er en fordel at bestille i god tid, for efterhånden som vognene bliver booket, så hæves prisen. Der er også en del såkaldte early bird rabatter at hente, hvis man bestiller tidligt. Disse rabatter er indregnet i prisen, når du bestiller en Britz autocamper hos Autocampers.dk.

Hent Britz app’en – og få en bedre rejse

Britz har udviklet en App for at gøre det så nemt som muligt for dig at organisere rejsen i autocamper. Fra App’en kan tilgå en vejledning til betjening af din autocamper samt en god instruktionsvideo, som du bør se, inden du sætter dig bag rattet.

App’en viser også campingpladser på kort og der er tilmed information om pladsernes faciliteter, åbningstider og meget mere. Endeligt er der vejvisning til tømnings-stationer, benzinstationer, supermarkeder og restauranter.

Bestil din Britz autocamper hos Autocampers.dk

Autocampers.dk drives af tre autocamper-entusiaster, og vi kæmper hver dag for at holde både dine og vores omkostninger i bund. Det er din garanti for attraktive lejepriser samt god og korrekt information om dine vilkår som lejer.

Derfor skal du leje autocamper hos Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.