Vælg en side
Rejsende

Om Autocampers.dk

Leje af autocampere og motorhomes i USA, Canada, Australien og New Zealand.

FORSIDE » Om Autocampers.dk

Om autocampers.dk

Hos Autocampers.dk lever og ånder vi for at stille de bedste autocamper-lejer til rådighed for dig. Vi gør det, fordi ferie i autocamper eller – om du foretrækker – motorhome er en ferieform, vi brænder for. Men vi synes også, at det generelt er for bøvlet og uigennemskueligt at overskue mulighederne og finde frem til den lejeaftale, der er bedst i det enkelte tilfælde. Det har vi gjort det til vores mission at ændre på.

Nemt at overskue, nemt at bestille

Du kan kun bestille online hos Autocampers.dk. Det har mange fordele:

  • Butikken er åben alle døgnets timer
  • Du får en eksakt pris og kan bestille, når det passer dig
  • Du kan se alle aktuelle tilbud og rabatter
  • Du har nem adgang til al relevant information om leje af autocampers
  • Det sikrer lave omkostninger og dermed en bedre pris til dig!

Stærke priser, god vejledning

Det er os magtpåliggende at tilbyde dig en lejeaftale til en god pris. Det kan vi kun opnå ved at holde skarpt øje med vores  omkostninger. Derfor har vi fravalgt at investere i et stort kontor med en smart facade. I stedet har vi lagt store mængder energi i at tilvejebringe et godt inspirationsafsnit på vores side – og det udvikler vi hele tiden på.

Vi har også landets mest udbyggede autocamper FAQ, som giver svar på stort og småt omkring leje af og ferie i autocamper.

Autocampers.dk er et lille, omkostningsbevidst firma, og vi samarbejder direkte med autocamper-udlejningsfirmaerne, som vi er i tæt dialog med om alt fra køretøjerne over IT til anbefalinger af campingpladser og ture. Det betyder, at du med Autocampers.dk i ryggen får den bedst mulige ferie i autocamper til den bedst mulige pris.

BESØG VORES REJSEMÅL

Holdet bag Autocampers.dk

Autocampers.dk ejes og drives af tre personer med vidt forskellig baggrund, men ét fælles mål, nemlig at udvikle og drive Autocampers.dk. Mød dem her eller læs Vores Brabrands spændende artikel om virksomheden.

Dorte Kuula

Dorte har ansvar for salg og markedsføring i Autocampers.dk. Hun laver web, finder de gode tilbud, laver opslag på Facebook, og hun står bag langt de fleste inspirationsartikler på sitet.

Dorte har 18 års erfaring i rejsebrancen. I de første år slog hun sine folder på Morgenavisen Jyllands-Posten som rejseredaktør. Siden tog hun springet til rejsebureauerne, hvor hun i mange år har arbejdet med udlejning af autocampers i USA, Canada, Australien og New Zealand. I dag er Dorte ved siden af sit engagement i Autocampers.dk ansat som marketingchef ved Check Point Travel, som er specialist i eksotiske rundrejser og badeferier.

Dortes store passion er rejser med naturoplevelser i højsædet. Det er samtidig forklaringen på hendes begejstring for rejser i autocamper. Ingen anden ferieform giver så god adgang til naturen, og det gælder især i Nordamerika, som Dorte har besøgt adskillige gange.

Dorte er født 14. marts 1973 og bor i Brabrand.

Dorte har bestået Cruise Americas kursus i autocamper-viden og er Cruise America og Cruise Canada specialist i kategorien “gold”.

Søren Kuula

Søren er IT-ansvarlig og manden bag magien, når du søger priser på Autocampers.dk. Det er desuden Søren, der skriver og sender koder ned i databaserne, hvorefter systemet lokaliserer ugens bedste priser til dig.

Søren er uddannet datalog og har bred erfaring med bl.a. IT sikkerhed, apps og XML/API integrationer.

Søren er kendt for at få ting til at flyve i sin fritid. Således bygger Søren sine egne droner, helikoptere og tilmed balloner. Sidstnævnte har han tilmed sendt Jorden rundt båret af atmosfæriske vinde.

Det er naturligvis Søren, der står bag alle droneoptagelser på sitet.

Søren er født 31. januar 1971 og er i øvrigt Dortes bror. Søren bor i Zürich, Schweiz, hvor han ind i mellem alt det andet udvikler et IT-system til overvågning af svinebesætninger.

Paw Simon Krogh

Paw er revisor og dermed tal-guru. Det er ham, der kan alt det med valutakurser, moms, budgetter og regnskaber.

Det er også Paw, der er primus motor for, at Autocampers.dk indfrier sit løfte om at holde lejepriserne – og dermed også omkostningerne – nede. Desuden er Paw en garvet forhandler, og det får vores samarbejdspartnere at mærke, når der skal forhandles indkøbspriser.

Paw er også iværksætter og medstifter af Solitworks, som er ekspert inden for business intelligence.

Paw kom til verden 8. oktober 1971 og bor i Brabrand, hvor han er kendt ansigt i klub- og foreningslivet.

Kontakt os

6 + 12 =

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA eller Canada i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du bestille hos Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.