Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Perth

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Australien » Autocamper Perth

Autocamper i Perth

Perth er det perfekte udgangspunkt for dig, der vil opleve Western Australias natur og dyreliv i autocamper. 

Hent din autocamper i Perth, hvis du vil opleve vilde kyststrækninger med maritimt dyreliv i verdensklasse, udforske charmerende Margarat River og Albany mod syd eller opleve de berømte Pinnacles og områdets andre nationalparker. I en autocamper har du frihed til at gøre stop langs vejen og udforske det fascinerende land, som Australien er. Australierne kommer du til at møde, når du finder din campingplads for natten. Du vil helt sikkert falde i snak med de åbenhjertige aussier.

Lej din australske autocamper nemt i Perth

Autocampers.dk formidler autocampere i Perth i alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Mighty har campere til 2, 3, 4 og 6 seks personer. Du får et køretøj, der har en del år på bagen, men du får også en autocamper til en særdeles attraktiv pris.

Britz autocampere findes også i alle størrelser. Vognene er maksimalt 5 år gamle, og de fleste har masser af udstyr.

MAUI leverer nye, lækre autocampere, maks. to år gamle. De har alle toilet, bad og køkken, og der er kælet for detaljerne overalt.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Australien-ekspert.

Tilbud på autocamper i Perth

Her finder du bedste – og helt aktuelle – tilbud på leje af autocamper i Perth.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Western Australia er et af de bedste steder i verden at opleve hvaler. Her er vi på hvalsafi for Albany.

Perth autocamper station

Fra Perth autocamper station kan turen gå mod syd, øst og vest. Mod syd ligger Margarat River, Albany og flot natur. Langt mod øst ligger Adelaide, hvod du kan aflevere autocamperen mod et mindre gebyr. 2.250 km mod nord ligger Broome, hvor der også ligger en autocamper station. Det er også muligt at aflevere autocamperen på en af de øvrige stationer i Australien.

Afstande fra Perth (km asfalteret vej)

Du bestemmer selv, hvor langt du vil køre i din autocamper, som har fri kilometer. Men husk, at Perth ligger meget afsides og at afstandene i Australien er store.

Køreafstande i km
Adelaide
Brisbane
Canberra
Darwin
Melbourne
Perth
Sydney
Adelaide
2.055
1.198
3.051
732
2.716
1.415
Brisbane
2.055
1.246
3.429
1.671
4.289
982
Canberra
1.198
1.246
4.003
658
3.741
309
Darwin
3.051
3.429
4.003
3.189
4.049
4.301
Melbourne
732
1.671
658
3.789
3.456
873
Perth
2.716
4.363
3.741
4.049
3.456
3.972
Sydney
1.415
982
309
4.301
873
3.972

Ferie i autocamper omkring Perth

Perth er endnu et godt bud på et sted til afhentning og aflevering af autocamper i Australien.

Det første, du bliver mødt med i Perth, er det dejlige klima med masser af sol. Læg dertil, at byen er både særegen og spændende.

Perth er en af verdens mest afsidesliggende storbyer. Alligevel er den både dynamisk og moderne og tilbyder et rigt folkeliv, masser af shoppingmuligheder og spændende seværdigheder – og masser af strand og hav.

Rottnest Island

Er du til natur og dyreliv, så tag dig også tid til en tur til Rottnest Island, som er berømt for sit unikke dyreliv. Det gælder ikke mindst quokkaen, der mest af alt ligner en ualmindelig sød kænguru i ministørrelse.  Men hold også et øje på bølgerne. Især om foråret er der gode chancer for at se pukkelhvaler. Også delfiner lever i disse farvande, og fiskeørne ses af og til på udkig efter det næste måltid. Find ture til Rottnest Island her.

Ved Margarat River kan du opleve tæt eucalyptus skov.

Kysten syd for Perth byder på mange gode muligheder for ture til fods.

Oplev Margaret River

Fremantle ved Det Indiske Ocean. En af byens spændende oplevelser er Fremantle Prison. Fængslet er bygget af straffefanger i 1850´erne og var i brug helt indtil 1991. Tag evt. med på en guidet rundvisning – det er en fængslende oplevelse.

Fortsæt til Bunburry, hvor et stop bestemt kan anbefales. Her ligger nemlig Dolphin Discovery Center, som er det eneste center i Australien, der udelukkende beskæftiger sig med delfiner, og som kombinerer forskning og formidling. Dagen slutter i Margaret River, som, ud over at være et kendt vinområde, er et område med mange drypstenshuler og surfstrande.

Tag f.eks. en køretur gennem Bonarup Karri Forest. Karri-træerne bliver også kaldt ”skovens kæmper”, da de kan blive op til 100 m høje. Når du kommer til udsigtspunktet ved havet,  kører du sydpå helt til Cape Leeuwin, hvor Det Indiske Ocean og Sydhavet mødes.

Albany og Denmark

Undervejs til Albany passerer du den lille by Walpole, som ligger ved kysten. I nærheden finder man Valley of the Giants, hvor du kan prøve kræfter med The Tree Top Walk, en gangbro som strækker sig  mellem de høje karri-træer.

Inden du kommer til Albany, står der ”Denmark” på byskiltet. Byen er ikke navngivet af danske immigranter, men da den engelske opdagelsesrejsende Thomas Braidwood Wilson var her i 1829, opkaldte han stedet efter sin ven Dr. Alexander Denmark. Så stedet har trods navnet intet med Denmark at gøre.

De første europæere, der kom til Western Australia, slog sig ned i Albany-området. Følger du Amity Trail gennem byen, får du byens 200 år lange historie fortalt,  og ser samtidig de mange bygninger fra kolonitiden. I perioden fra maj til oktober kommer pukkelhvalerne tæt på kysten, og det er oplagt at tage med på whale watching. Læs mere om mulighederne for oplevelser i Albany her.

Tag en også afstikker til Torndirrup National Park syd for Albany. Kyststrækningen er kendt for sine mange dramatiske klippeformationer, f.eks. The Gap og The Natural Bridge, som vidner om havets dramatiske kræfter. 

Ved Denmark kan du komme på Tree Top Walk i Valley of Giants.

Nord for Perth

I Nambung National Park ligger The Pinnacles, hvor flere hundrede klippespir er spredt ud over et ørkenområde. Oplevet kan opleves fra autocamper og til fods. Benyt f.eks. den sti, der udgår fra ranger-stationen.

Længere fremme ligger Geraldton, der har byder på godt vejr og god beliggenhed. Byen ligger ud til Det Indiske Ocean med Moresky Ranges i ryggen. Byen kaldes også ”The Sun City”, fordi solen genemsnitligt skinner otte timer om dagen.

Monkey Mia og Shark Bay

Du kan også besøge Australiens vestligste by Denham, som er hjem for kun 700 sjæle. Endnu længere fremme ligger Monkey Mia, som ligger i vidunderlige omgivelser på en halvø ved Shark Bay. Hele bugten har status som Unesco World Heritage. Monkey Mia er hovedsgeligt kendt, fordi der lever store flotte af delfiner tæt på kysten.

Tag dig god tid ved Monkey Mia. Der findes et utal af sejlture, hvor du kan komme i nærkontakt med delfiner, søkøer og skildpadder. Der er også mulighed for både at dykke og snorkle.

Dyreliv i Kalbarri

I nationalparken Kalbarri, hvor Murchison River snor sig mellem høje, dramatiske klipper har du muilghed for at opleve dyr. Her er ca. 200 fuglearter og noget nær kænguru-garanti.

Leje af autocamper i Perth hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med THL, som er den største udlejer af autocampere i Australien. THL tilbyder campere i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer mange steder i Australien, herunder Perth.

Maui, Britz og Mighty er alle ejet af THL, som også tilbyder autocampere med firehjulstræk i Australien.

Gode tilbud på autocamper i Adelaide

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver justeret mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Australien.

Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for de australske skolers sommerferie. Den starter omkring jul og strækker sig langt ind i januar, der påvirker priserne. Kan du undgå den, kan du spare mange penge.

Faktisk er prisen på leje af autocamper lavest i vores sommerhalvår. De aller bedste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder.

Uanset, hvad du vælger, så er Perth et storslået sted at starte og/eller slutte en rejse i autocamper i Australien.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.