Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Melbourne

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Australien » Autocamper Melbourne

Lej autocamper i Melbourne

Melbourne er et ideelt udgangspunkt for en tur i autocamper til attraktionerne i området, der alle ligger inden for overkommelig afstand. Og så er Melbourne i sig selv en spændende, multikulturel by med store sportevents og gode museer.

Stemningen i Melbourne er tilbagelænet og her bor mennesker fra hele verden. Melbourne er de australske centrum for mode og kultur samt hjemby for tennisturneringen Australian Open, det australske Formel 1 og australsk fodbold – en krydsning mellem rugby og fodbold. Og ikke langt fra Melbourne trækker navne som Torquay, Great Ocean Road, The Grampians og Yarra Valley.

Lej din australske autocamper nemt i Melbourne

Autocampers.dk formidler autocampere i Melbourne alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Mighty har campere til 2, 3, 4 og 6 seks personer. Du får et køretøj, der har en del år på bagen, men du får også en autocamper til en særdeles attraktiv pris.

Britz autocampere findes også i alle størrelser. Vognene er maksimalt 5 år gamle, og de fleste har masser af udstyr.

MAUI leverer nye, lækre autocampere, maks. to år gamle. De har alle toilet, bad og køkken, og der er kælet for detaljerne overalt.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Australien-ekspert.

Autocamper tilbud i Melbourne

Find de bedste tilbud på autocamper fra Melbourne her.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Melbourne autocamper station

Vælger du at starte din ferie i autocamper i Melbourne har du et godt udgangspunkt for at opleve Victoria, New South Wales og South Australia. Husk at det er muligt at hente autocamperen på én station og aflevere den på en anden. 

Afstande fra Melbourne (km asfalteret vej)

Du bestemmer selv, hvor langt du vil køre i din autocamper, som har fri kilometer. Men husk, at afstandene i Australien er store.

Køreafstande i km
Adelaide
Brisbane
Canberra
Darwin
Melbourne
Perth
Sydney
Adelaide
2.055
1.198
3.051
732
2.716
1.415
Brisbane
2.055
1.246
3.429
1.671
4.289
982
Canberra
1.198
1.246
4.003
658
3.741
309
Darwin
3.051
3.429
4.003
3.189
4.049
4.301
Melbourne
732
1.671
658
3.789
3.456
873
Perth
2.716
4.363
3.741
4.049
3.456
3.972
Sydney
1.415
982
309
4.301
873
3.972

Melbournes centrum er charmerende og med overdækkede, historiske arkader med småbutikker, caféer og restauranter.

Den offentlige transport er veludbygget i Melbourne, og du kan blandt andet køre med sporvogn – en fin måde at snuse til byen på.

Ferie i autocamper omkring Melbourne

Udendørs markeder, hyggelige gamle bydele, masser af caféer og restauranter. Det er essensen af Melbourne, som er hovedstad i staten Victoria. Her kan du nemt tilbringe et par dage, inden dit eventyr i autocamper begynder.

Torquay – et mekka for surfere

Ca. 100 km. vest fra Melbourne starter Great Ocean Road – nærmere bestemt ved byen Torquay, som er Victorias uofficielle surfer- og strandhovedstad. Her vil du se vidunderlige badestrande, der strækker sig under tårnhøje klipper få meter fra byens gader. Og netop fra stranden kan man beundre de dygtige surfere. Faktisk kan man møde nogle af verdens bedste her, for de tager til Torquays berømte strande for at ride på de store bølger langs Bells Beach.

Great Ocean Road

Blandt de mange smukke køreture i Australien er Great Ocean Road en af de absolutte topscorere. En køretur fra Melbourne til Adelaide byder på høje klippeformationer, regnskove, vandfald og et spændende dyreliv.

Masser af dyr

Koalaer ses ofte ved Kennet River, og i Otway National Park fylder enorme bregner, rislende vandløb og brusende vandfald den tætte tempererede regnskov. Dyrelivet er også rigt i Tower Hill Wildlife Reserve, der ligger i et udslukt vulkankrater.

Adskillige fine småbyer indbyder til stop langs Great Ocean Road. Eksempler er de hyggelige strandbyer Apollo Bay og Lorne, hvor det er oplagt at tage en dukkert, hvis vejret tillader det.

Twelve Apostles

Ca. 300 km fra Melbourne ligger de berømte 12 Apostle, som er et enestående syn. Sæt god tid af i dette område, som byder på masser af turmuligheder.

Bemærk, at du mod et tillæg kan afhente i f.eks. Adelaide og aflevere i Melbourne.

Great Ocean Road er en af de absolut smukkeste vejstrækninger i hele Australien. Et af højdepunkterne på turen er Twelwe Apostles – De 12 Apostle – som er 12 ensomme kalkstensklipper, der rager op af de vilde hav langs kysten. 

Kysten mellem Melbourne og Adelaide er perfekt til en tur i autocamper.  Der er mulighed for at gøre stop mange steder – og oftest med en yderst fin udsigt.

Pingviner på Phillip Island

100 km fra Melbourne ligger Phillip Island, som er kendt for sit rige dyreliv. Her langs de smukke kyster holder Australiens største koloni af pelssæler til. Men det er nu de små pingviner, der er den store attraktion. Hver aften ved solnedgang går de i land efter en lang dag på havet og vralter i en lang stribe op mod klitterne, hvor de går til ro. I området er der også en fin dyrepark med kænguruer og koalaer og andre af Australiens spændende dyr. Læs mere om mulighederne her.

Hold også øje med havet fra juni til august, hvor hvaler holder til ud for øen. 

Pingvinparaden på Phillip Island er et forunderligt syn, som finder sted hver dag omkring solnedgang.

Pelssælerne leger i havnemundingen og langs Phillip Islands kyster.

Pingvinerne på Phillip Island er en stor oplevelse – særligt hvis du rejser med børn.

På Phillip Island ligger Koala Conservation Center, hvor du kan komme på helt tæt på de nuttede, men ikke helt ufarlige, dyr.

Vejret i Melbourne, Victoria

Højeste temp. Laveste temp. Vand temp. Solskinstimer
Januar 26 14 18 9
Februar 26 14 19 8
Marts 24 13 18 7
April 20 11 17 5
Maj 17 9 16 4
Juni 14 6 15 4
Juli 13 6 13 4
August 14 7 13 5
September 16 8 13 6
Oktober 19 9 14 7
November 21 11 15 7
December 24 13 16 8

Leje af autocamper i Melbourne hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med THL, som er den største udlejer af autocampere i Australien. THL tilbyder campere i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer mange steder i Australien, herunder Melbourne.

Gode tilbud på autocamper i Melbourne

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver justeret mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Australien.

Laveste priser i maj, juni og juli

Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for de australske skolers sommerferie. Den starter omkring jul og strækker sig langt ind i januar, der påvirker priserne. Kan du undgå den, kan du spare mange penge.

Faktisk er prisen på leje af autocamper lavest i vores sommerhalvår. De aller bedste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder.

Uanset, hvad du vælger, så er Melbourneet storslået sted at starte og/eller slutte en rejse i autocamper i Australien.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Melbourne og omegn i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.