Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Darwin

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Australien » Autocamper Darwin

Lej autocamper i Darwin

Darwin i Northern Territory er det perfekte udgangspunkt for dig, der vil Kakadu National Park, aboriginernes klippemalerier og det fantastiske fugleliv.

På en tur i autocamper fra Darwin i det nordlige Australien kan du opleve verdenskendte Kakadu National Park, der byder på fantastiske landskaber, store saltvandskrokodiller, et rigt og varieret fugleliv og nogle af de bedste bevarede klippemalerier, som findes i hele Australien.

Litchfield og Katherine Gorge er endnu andre fristelser i området, og har du tid og eventyr i blodet, kan rejsen i autocamper gå til Alice Springs med Ayers Rock/Uluru eller for den sags skyld helt over til Cairns og Great Barrier Reef på østkysten. Mulighederne er kort sagt uendelige.

Heroppe i “The Far North” har du mulighed for at tage på vilde eventyr i firehjulstrækker, eller du kan rejse super komfortabelt i en autocamper. Du kan også forene de to verdener i Australiens eneste autocamper med firehjulstræk, The Scout.

Lej din australske autocamper nemt i Darwin

Autocampers.dk formidler autocampere i Darwin i alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Mighty har campere til 2, 3, 4 og 6 seks personer. Du får et køretøj, der har en del år på bagen, men du får også en autocamper til en særdeles attraktiv pris.

Britz autocampere findes også i alle størrelser. Vognene er maksimalt 5 år gamle, og de fleste har masser af udstyr. Britz har også firehjulstrækkere i flere størrelser.

MAUI leverer nye, lækre autocampere, maks. to år gamle. De har alle toilet, bad og køkken, og der er kælet for detaljerne overalt.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Australien-ekspert.

Darwin autocamper tilbud

Leder du efter et godt tilbud på leje af autocamper i Darwin. Så bør du tjekke nedenstående liste. Her samler vi nemlig det bedste, aktuelle tilbud på autocamper i The Far North.

 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Northern Territory er en af de mere rå egne i Australien med tæt bush og mange, øde strækninger. Elsker du den slags, vil du elske en ferie i autocamper fra Darwin.

Darwin autocamper station

Darwin ligger længst mod nord i Australien, og Darwin autocamper station er et ideelt sted at starte ferien i autocamper, hvis du vil opleve det grønne nord. Husk, at det er muligt at hente autocamperen i Darwin og aflevere den på en af de andre autocamper stationer i Australien

Afstande fra Darwin (km asfalteret vej)

Fra Darwin kan du udforske det grønne nord uden at skulle køre voldsomt langt. Men lidt længere væk frister den røde ørken omkring Alice Springs, som ligger 1.500 km mod syd. Kører du ca. yderligere 1.500 km, er du blandt vinmarker, koalaer og kænguruer ved hovedstaden i South Australia, Adelaide.

Et eventyr (som kræver firehjulstrækker) venter i vestlig retning, som fører dig en gennem barsk ørken og outback til Broome i Western Australia. Vælger du at søge mod øst, byder turen også her på bush og outback, inden turen ender ved Australiens indbydende østkyst og Great Barrier Reef, hvor du kan aflevere autocamperen i Cairns eller Brisbane.  

Køreafstande i km
Adelaide
Brisbane
Canberra
Darwin
Melbourne
Perth
Sydney
Adelaide
2.055
1.198
3.051
732
2.716
1.415
Brisbane
2.055
1.246
3.429
1.671
4.289
982
Canberra
1.198
1.246
4.003
658
3.741
309
Darwin
3.051
3.429
4.003
3.789
4.049
4.301
Melbourne
732
1.671
658
3.789
3.456
873
Perth
2.716
4.363
3.741
4.049
3.456
3.972
Sydney
1.415
982
309
4.301
873
3.972

Ferie i autocamper omkring Darwin

Darwin er en mindre by med 125.000 indbyggere, men fordi, der er så langt til nogen større by, har Darwin meget at byde på. Besøg eksempelvis historiske Fannie Bay Gaol, nyd udstillingerne på Darwins kunstmuseum, eller besøg flyvemaskinerne på Australien Aviation Heritage Centre. Historieinteresserede bør også kigge forbi Defence of Darwin Experience, der levende fortæller om byens rolle under Anden Verdenskrig. 

Hyggeligt centrum

I Darwin kan du gå en tur i den fine botaniske have, udforske midtbyens butikker og caféer, og nyde solnedgangen fra byens strand. Besøg også det hyggelige natmarked, der tydeligt minder om, at Darwin ligger meget tættere på Asien end på Sydney.  

Kakadu National Park

Kakadu er et utæmmet vildnis med alt fra vådområder over gyldne klipper til brusende vandfald.

Kakadu er langt mindre besøgt end parken fortjener. Her kan du bade i fantastiske vandfald, du vågner op til lyden af skrattende papegøjer, og du kan spejde efter de enorme saltvandskrokodiller i vandskorpen. Nationalparken bugner kort sagt af naturoplevelser.

Men området er også rig på Australiens traditionelle kultur. Derfor er Kakadu et af de få steder, der er anført på UNESCO’s liste over verdensarv for både sin kultur og natur.

Masser af dyr

Dyrelivet i Kakadu er rigt – selv efter australske standarder. Og det siger ikke så lidt. Her lever alt fra kænguruer og kakaduer til dingoer og vilde heste. Det samme gør nogle af verdens største saltvandskrokodiller, som du kan opleve på en sejltur på Yellow Waters og i Mary Wetlands. Og har du firehjulstræk, kan du sætte kursen mod de afsidesliggende vandfald Twin Falls og Jim Jim Falls, hvor du kan vaske rejsestøvet af i små vandhuller, som er omgivet af smuk natur.

Kakadus klippemalerier

Kakadu er et af de bedste steder at opleve Australiens oprindelige kultur. Du kan se nogle af de bedst bevarede malerier ved Nourlangie og Ubirr Rock.

Fra Darwin er der mange mulighed for ture i autocamper med eller uden firehjulstræk. Klik på kort og de nærmere. Se også forslag til rejser i autocamper i Northern Territory her.

Forbered dig godt,  inden du kaster dig ud på vejene omkring Darwin. Vejene i Northern Territory svinger i kvalitet fra flotte asfalterede veje til de såkaldte dirt roads, der for de flestes vedkommende forudsætter, at du har en firehjulstrækker. Det er dog som udgangspunkt tilladt at køre på jordveje og grusveje, hvis denne fører til en campingplads.

 

Kakadu National Park er en overset perle i Australien og er både at finde på Unescos lister over verdenskulturarv og verdensnaturarv.

Camping i det nordlige Austrlaien er relativt nemt. Der er både veletablerede pladser, der mod betaling tilbyder flotte faciliteter, samt mange alternative, gratis steder, hvor du må campere. Autocampers.dk anbefaler app’en Wikicamps Australia, som viser vej til campingpladser på alle niveaer – også de gratis. Appén har en fin filter-funktion, så du kan koncentrere dig præcis om de steder, der har din interesse.

Vejr og klima i Darwin

Klimaet i Darwin er tropisk med en tør periode og en regntid. Det bedste tidspunkt at besøge Darwin på er maj til oktober. Autocamperstationen er lukket i regntiden (dec.-mar.).  

I slutningen af oktober eller starten af november begynder “the build up”, som er optakten til regntiden med tropisk monsunregn. Torden, skyet vejr og høj luftfugtighed præger denne tid. Den våde periode varer månederne december, januar, februar og marts ud. 

I april eller maj måned bliver Darwins vejr stadigt mindre regnfuldt, og nu begynder den tørre periode. Juni, juli, august og september har temperaturer på omkring 30 grader og praktisk taget ingen nedbør. 

Ved stranden er der en vandtemperatur på over 26 grader hele året.

Måned

Maks. temperatur

Min. temperatur Vandtemperatur Solskinstimer Nedbørsdage
Januar 32 25 30 6 19
Februar 32 25 30 6 18
Marts 32 25 30 7 17
April 33 24 30 9 7
Maj 32 22 29 10 3
Juni 31 20 28 10 2
Juli 31 19 27 10 1
August 31 21 26 10 1
September 33 23 27 10 2
Oktober 33 25 29 10 5
November 33 25 30 9 10
December 33 26 30 7 15

Leje af autocamper i Darwin hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med THL, som er den største udlejer af autocampere i Australien. THL tilbyder campere i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer mange steder i Australien, herunder Darwin.

Maui, Britz og Mighty er alle ejet af THL, som også tilbyder autocampere med firehjulstræk i Australien.

Gode tilbud på autocamper i Darwin

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver justeret mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Australien.

Faktisk er prisen på leje af autocamper lavest i vores sommerhalvår. De aller bedste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder, som også er de bedste rent vejrmæssigt.

Uanset, hvad du vælger, så er Darwin et storslået sted at starte og/eller slutte en rejse i autocamper eller firehjulstrækker i Australien.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.