Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Cairns

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Australien » Autocamper Cairns

Lej autocamper i Cairns

Cairns i det nordlige Queensland er det perfekte udgangspunkt for dig, der vil opleve Great Barrier Reef, regnskov og fantastiske strande langs Australiens fantastiske østkyst, der frister med behageligt klima og masser af spændende oplevelser for ferierende gæster.

På en tur i autocamper fra feriebyen Cairns i Australien kan du opleve det eksotiske Australien. Her holder du ferie, hvor australierne selv holder ferie, og det præger området. Dels er her masser af gode campingpladser, og det er nemt at rejse fra sted til sted. Og dels er der masser af oplevelsesmuligheder som snorkling på revet, besøg på Whitehaven Beach, ture i regnskovene omkring byen og – ikke mindst – masser af herlige strande. 

Lej din australske autocamper nemt i Cairns

Autocampers.dk formidler autocampere i Cairns i alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Mighty har campere til 2, 3, 4 og 6 seks personer. Du får et køretøj, der har en del år på bagen, men du får også en autocamper til en særdeles attraktiv pris.

Britz autocampere findes også i alle størrelser. Vognene er maksimalt 5 år gamle, og de fleste har bad og toilet og masser af udstyr.

MAUI leverer nye, lækre autocampere, som er højest to år gamle. De har alle toilet, bad og køkken, og der er kælet for detaljerne overalt, så I både får en supergod køre- og “hotel”oplevelse.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Australien-ekspert.

Great Barrier Reef: Mange kommer til Cairns for at opleve Great Barrier Reef.

Cairns autocamper tilbud

Autocampers.dk finder hver uge de bedste tilbud på leje af autocamper fra Cairns i det nordlige Australien. Se de bedste tilbud her: 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Cairns autocamper station

Cairns ligger højt mod nord på Australiens østkyst, og Cairns autocamper station er et ideelt sted at starte ferien i autocamper, hvis du vil opleve Great Barrier Reef og det tropisk nord. Husk, at det er muligt at hente en autocamper i Cairns og aflevere den på en af de andre autocamper stationer i Australien.  

Afstande fra Cairns (km asfalteret vej)

Fra Cairns kan du udforske vejene mod syd, hvor ferie-landet Australien rigtig folder sig ud. Vi anbefaler, at du afleverer camperen i Brisbane (1.700 km) eller Sydney (2.400 km), så du får flest muligt oplevelser på turen. Du kan også tage turen mod vest, hvor Darwin (1.700 km) med nationalparken Kakadu og Alice Springs (2.100 km) med Uluru/Ayers Rock frister.

Køreafstande i km
Adelaide
Brisbane
Canberra
Darwin
Melbourne
Perth
Sydney
Adelaide
2.055
1.198
3.051
732
2.716
1.415
Brisbane
2.055
1.246
3.429
1.671
4.289
982
Canberra
1.198
1.246
4.003
658
3.741
309
Darwin
3.051
3.429
4.003
3.789
4.049
4.301
Melbourne
732
1.671
658
3.789
3.456
873
Perth
2.716
4.363
3.741
4.049
3.456
3.972
Sydney
1.415
982
309
4.301
873
3.972

Ferie i autocamper omkring Cairns

Cairns ligger i det nordlige Queensland og har tropisk klima. Fra Cairns har du nem adgang til flot natur med dybe kløfter, tæt jungle og ikke mindst det fascinerende Great Barrier Reef. Det eneste Cairns mangler, er en strand. Heldigvis skal du ikke langt væk, for allerede i Palm Cove, som ligger lidt uden for byen, finder du en fin en af slagsen.

Ved Daintree River kan du spejde efter saltvandskrokodiller. Ved Cape Tribulation, hvor hav og regnskov mødes, kan du opleve fantastisk natur. Du kan også udforske Mossman Gorge med en aboriginal-guide, eller hoppe på den gamle jernbane, der snor sig over jungleklædte bjerge mod Kuranda. Turen retur til Cairns kan foregår med en 7,5 km lang svævebane, som hænger lige over regnskovens imponerende trækroner. Mere frodig natur finder du i Atherton Tablelands, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt fra en luftballon. Eller besøg de forunderlige lavatunneller i Undara. 

Whitsunday Islands er et must på en rejse i autocamper fra Cairns.

Glæd dig til nogle fantastiske køreture i autocamper langs den autstralske østkyst.

Sejl til Great Barrier Reef fra Cairns

Cairns er det perfekte udgangspunkt for ture til Great Barrier Reef. Vælg mellem de smukke tropeøer, der ligger i forbindelse med revet. Eller tag på en dagstur til Outer Reef. Her er du på åbent hav. Men vandet er lavt, og snorklingen er i verdensklasse.

En tur til Great Barrier Reef og de flotte koraller og rige dyreliv er et must på en rejse gennem Queensland i autocamper/campervan.

Strande i verdensklasse finder man mange steder langs Australiens østkyst. Her er vi på Whitehaven Beach, som er en af de flotteste i hele verden.

Vejr og klima i Cairns

Det er bedst at rejse til Cairns i vores sommerhalvår, hvor du kan forvente tørt, solrigt vejr i Cairns og meget behagelige temperaturer.

Klimaet i Cairns er tropisk med en tør, solrig periode og en decideret regntid.

Hen mod slutningen af november eller i starten af december begynder regntiden med tropisk monsunregn. Den våde periode varer helt til april. I maj eller juni klarer det langsomt op, og Cairns’ vejr bliver stadigt mindre regnfuldt. Nu begynder den tørre periode.

Juli, august, september og oktober har temperaturer på op til 25 grader og relativt lidt nedbør, og det nu, det er bedst at besøge det nordlige Australien, herunder Cairns og det nordlige Queensland.

Ved stranden er der en vandtemperatur på over 24 grader hele året.

Måned Maks. temperatur Min. temperatur Vandtemperatur Solskinstimer Nedbørsdage
Januar 31 23 29 7 17
Februar 31 23 29 6 18
Marts 30 22 28 6 19
April 29 21 28 6 17
Maj 27 19 26 6 14
Juni 25 17 25 7 10
Juli 25 16 24 7 9
August 26 17 24 8 8
September 27 18 25 8 7
Oktober 29 20 26 9 7
November 30 22 27 8 9
December 31 23 28 8 12

 

Leje af autocamper i Cairns hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med THL, som er den største udlejer af autocampere i Australien. THL tilbyder campere i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer mange steder i Australien, herunder Cairns.

Maui, Britz og Mighty er alle ejet af THL, som også tilbyder autocampere med firehjulstræk i Australien.

Gode tilbud på autocamper i Cairns

Cairns er en relativt billig station at leje autocamper ved. Det skyldes, at mange afslutter deres tur i autocamper i Cairns, og det betyder mange autocampere/campervans på stationen.

Når udbuddet af autocampere er stort, så sænkes priserne. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Australien.

Prisen på leje af autocamper lavest i vores sommerhalvår. De aller bedste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder – og det er netop på denne tid, at det er bedst at opleve Cairns rent vejrmæssigt.

Når efterspørgslen er høj, så stiger prisen. Og det er den, når australierne selv holder fri. De australske skolers sommerferie starter omkring jul og strækker sig langt ind i januar, og det påvirker selvsagt priserne. Kan du undgå denne periode, kan du spare mange penge.

Uanset, hvad du vælger, så er Cairns et storslået sted at starte og/eller slutte en rejse i autocamper eller firehjulstrækker i Australien.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.