Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Brisbane

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Australien » Autocamper Brisbane

Lej autocamper i Brisbane

Brisbane i Queensland, Australien, er det perfekte udgangspunkt for udforskning af områdets fantastiske natur og seværdigheder – både til lands og til vands.

På en tur i autocamper fra Brisbane i Australien kan du opleve alt fra regnskov over fantastiske strande til hvaler og ikke mindre end verdens største koralrev, Great Barrier Reef. Og i en autocamper har du frihed til at gøre stop langs vejen og bare nyde naturen. Og australierne selv kommer du til at møde, når du finder din campingplads for natten. Du vil helt sikkert falde i snak med de åbenhjertige aussier, som altid er åbne for at få en ny “mate”, som er australiernes foretrukne ord for ven.

Lej din australske autocamper nemt i Brisbane

Autocampers.dk formidler autocampere i Brisbane i alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Mighty har campere til 2, 3, 4 og 6 seks personer. Du får et køretøj, der har en del år på bagen, men du får også en autocamper til en særdeles attraktiv pris.

Britz autocampere findes også i alle størrelser. Vognene er maksimalt 5 år gamle, og de fleste har masser af udstyr.

MAUI leverer nye, lækre autocampere, maks. to år gamle. De har alle toilet, bad og køkken, og der er kælet for detaljerne overalt.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Australien-ekspert.

Brisbane autocamper tilbud

Autocampers.dk finder hver uge de bedste tilbud på leje af autocamper i Brisbane – og dem viser vi her.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Brisbane autocamper station

Brisbane er det perfekte sted at begynde ferien i autocamper for dig, der vil opleve Queensland frodighed og sol og strand. Husk, at du mod et mindre gebyr kan hente autocamperen i Brisbane og aflevere den på en af de øvrige autocamper stationer i Australien. En meget populær rute er turen mellem Brisbane og Cairns, som byder på regnskov og koralrev – og masser af hav og sol. Mod venter skønne Sydney og videre endnu Melbourne.

Afstande fra Brisbane (km asfalteret vej)

Du bestemmer selv, hvor langt du vil køre i din autocamper, som har fri kilometer. Men husk, at afstandene i Australien er store.

Køreafstande i km
Adelaide
Brisbane
Canberra
Darwin
Melbourne
Perth
Sydney
Adelaide
2.055
1.198
3.051
732
2.716
1.415
Brisbane
2.055
1.246
3.429
1.671
4.289
982
Canberra
1.198
1.246
4.003
658
3.741
309
Darwin
3.051
3.429
4.003
3.189
4.049
4.301
Melbourne
732
1.671
658
3.789
3.456
873
Perth
2.716
4.363
3.741
4.049
3.456
3.972
Sydney
1.415
982
309
4.301
873
3.972

Ferie i autocamper omkring Brisbane

Brisbane ligger i det sydlige Queensland, som er kendt for sin smukke natur og de mange solskinstimer. Og her venter masser af spændende oplevelser. Mange af dem foregår ved strand og hav, for Queensland er Australiens feriested nr. 1 med masser af varme og godt vejr det meste af året.

Mød koalaer i Lone Pine Koala Sanctuary

I udkanten af Brisbane ligger Lone Pine Koala Sanctuary. Her er rig mulighed for at komme tæt på koalaen. Reservatet er også hjem for andre af Australiens specielle dyr såsom kænguruer, næbdyr, dingoer og tasmanske djævle. Rejser du med børn, er dyreparken et oplagt sted at besøge. Billet til parken kan bestilles her (gratis afbestilling).

Lamington National Park

Ikke langt fra Brisbane tager den vilde natur over. Vi anbefaler et besøg i Lamington National Park, hvor lave bjerge dækket af subtropisk regnskov danner livsbetingelser for et rigt dyreliv.

Nationalparken ligger ca. 85 km sydvest for Brisbane og er en stor naturoplevelse – subtropisk regnskov med gigantiske træer, huler og kløfter og hundredvis af vandfald. Området er gennemskåret af vandrestier og er med sine mere end 160 fuglearter et eldorado for fugleentusiaster.

Tag på hvalsafari fra Brisbane, Sunshine Coast og Hervey Bay og få en oplevelse af de helt store, når pukkelhvalerne kommer forbi Moreton Bay på deres tur til og fra Antartis. Man kan typisk opleve hvaler fra juni til november. En hvalsafari koster 300-700 kr. Læs mere om mulighederne her.

Besøg Lone Pine Koala Sanctuary og vær sikker på at opleve den søde koala, som godt lever vildt mange steder i Australien, men er sky og kan være svær at få øje på.

Sunshine Coast

Cirka en times kørsel nord for Brisbane ligger Sunshine Coast. Et solrigt område bestående af flere charmerende badebyer med fine strande, hyggelige strandpromenader og et væld af aktiviteter. Vil du skifte storbyen ud med sol strand i et par dage, er Sunshine Coast et rigtig godt bud.

Gold Coast

Det er først og fremmest sol og badning som lokker folk til Gold Coast, men der findes også et imponerende udvalg af restauranter, diskoteker, barer og tema parker som Sea World, Dreamworld og Movie World. Dette er derfor området at besøge hvis man er til fart, spænding og et pulserende udeliv. Der er heller ikke langt til smukke naturområder, som f.eks. Lamington National Park.

Great Barrier Reef

Langs Queenslands kyst indbyder verdens største koralrev, Great Barrier Reef, til dykning og snorkling i verdensklasse, mens tusindvis af tropeøer lokker med Australiens bedste strande.

Med et areal som Storbritannien, Holland og Schweiz tilsammen er Great Barrier Reef verdens største koralrev. 5.000 typer bløddyr, 1.800 fiskearter og 125 hajarter holder til omkring Great Barrier Reef.

Great Barrier Reef består af omkring 3.000 mindre rev og utallige små og store tropeøer, der tilsammen danner en 2.000 km lang barriere langs Australiens østkyst.

Verdens største koralrev starter ved Brisbane i syd og går hele vejen op langst Australiens østkyst. Herfra er det mange steder muligt at komme på bådtur til revet. Mange turbåde har glasbund, så alle kan få fornøjelse af det fascinerende stykke natur, som Great Barrier Reef i allerhøjeste grad er.

Great Barrier Reef byder på en uendelig variation af dyreliv – og er du frisk på at snorkle eller dykke, kan du få en oplevelse af de helt store blandt havskildpadder, nemo-fisk og de farvestrålende koraller.

The Whitsunday Islands

Som en diamant i et smykkeskrin finder du Whitsundays, som er et af de mest eksotiske steder i verden.

Whitsundays består af 74 smukke tropeøer, som ligger strøet ud over det turkisblå hav i den sydlige del af Great Barrier Reef.

Juvelen i kronen er Whitehaven Beach. Med sit hvide pulversand, azurblå hav og uberørte natur som baggrund er Whitehaven Beach ofte på listen over verdens bedste strande. I 2013 blev den kåret som Australiens bedste, og det er svært at være uenig, når man træder ud på den 7 km lange, hvide sandstrand.

Du kan udforske Whitsundays med båd fra Airlie Beach på en dagstur. Har du flere dage til rådighed findes krydstogter af forskellig varighed. Det er også muligt at besøge Whitehaven Beach med vandfly. Se ture og udflugter til Whitehaven her.

 

Whitsunday Islands ligger på samme breddegrad som Rio de Janeiro og Tahiti, og det giver et herlig og tropisk klima med høje gennemsnitstemperaturer året rundt. 

Whitehaven Beach er 7 km lang og kan udforskes på en dagstur fra fra f.eks. Airlie Beach. Læs mere om ture til Whitehaven her.

Vejret i Brisbane

Brisbane har behagelige temperaturer året rundt og er samtidig et af de steder i Australien, der har flest solskinstimer.

Klimaet er subtropisk med varme og fugtige somre samt milde og tørre vintre. 

I det australske forår (september, oktober og november) er Brisbanes vejr lunt og meget behageligt. I månederne december, januar og februar er det sommer. Det er varmt med temperaturer mellem 25 og 30 grader om dagen. 

Fra slutningen af marts begynder efteråret, som varer april og maj måned ud. Juni, juli og august er de køligste måneder med temperaturer omkring 20 grader. 

Ved stranden er vandtemperaturen på over 20 grader året rundt.

Måned Maks. temp. Min. temp. Havtemperatur Solskinstimer
Januar 29 21 26 8
Februar 29 21 27 8
Marts 28 19 26 8
April 26 17 25 7
Maj 24 14 24 6
Juni 22 11 22 7
Juli 21 9 21 7
August 22 10 21 8
September 24 12 22 9
Oktober 26 16 23 9
November 28 18 24 9
December 29 20 25 9

 

Leje af autocamper i Brisbane hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med THL, som er den største udlejer af autocampere i Australien. THL tilbyder campere i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer mange steder i Australien, herunder Brisbane.

Maui, Britz og Mighty er alle ejet af THL, som også tilbyder autocampere med firehjulstræk i Australien.

Gode tilbud på autocamper i Brisbane

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver justeret mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Australien.

Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for de australske skolers sommerferie. Den starter omkring jul og strækker sig langt ind i januar, der påvirker priserne. Kan du undgå den, kan du spare mange penge.

Faktisk er prisen på leje af autocamper lavest i vores sommerhalvår. De aller bedste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder.

Uanset, hvad du vælger, så er Brisbane et storslået sted at starte og/eller slutte en rejse i autocamper i Australien.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.