Vælg en side
Rejsende

Australien

autocamper tilbud

Find de gode priser her!

FORSIDE » Autocamper Australien » Australien autocamper tilbud

Autocamper tilbud i Australien

Leder du efter en god pris på leje af autocamper i Australien, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Autocampers.dk formidler autocampere i alle størrelser og prisklaser – og vi har masser af gode Australien autocamper tilbud. Dem kan du læse mere om lige her.

Skarpe tilbud fra Autocampers.dk

Hver uge leder vi efter skarpe priser på leje af autocamper, så du kan gøre en god handel og komme ud på eventyr. Du kan se de tilbud, vi lige har fundet her.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Find selv flere priser

Du har også mulighed for selv at finde den leje, der passer dig bedst. Går du efter en skarp pris på leje af autocamper i Australien, så foreslår vi, at du lejer mellem april og oktober. Da er priserne nemlig lave, og vejret de fleste steder rigeligt fint til, at du kan få en dejlig rundrejse.

Vær dog opmærksom på, at årstiderne “vender på hovedet” i Australien. Den varme årstid er således om vinteren, og den mere kølige om sommeren.
Vil du opleve det tropiske nord og udforske f.eks. Darwin og Cairns, anbefaler vi, at du rejser i sommerhalvåret (april – november). Dette for at undgå regntiden, som i Darwin er så massiv, at udlejningsstationerne er permanent lukket hen over julen.

Find en campingplads til dit Australien autocamper tilbud her.

Aktuelle tilbud på leje af autocamper i Australien

Autocampers.dk holder hele tiden øje med de prisudviklingen på autocampere/motorhomes og campervans i Australien. Når vi finder en god leje til en god pris, viser vi den her på siden. Du kan også selv finde priser på de datoer, der passer dig her. Ønsker du mere viden om autocamper i Australien, så benyt linket nedenfor.

Leje af autocamper i Australien hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med bl.a MAUI, Britz og Mighty, og vi tilbyder campervans og autocampere i alle prisklasser og størrelser.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om mulighederne med Autocampers.dk og få en god pris på din leje. 

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.