Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Alice Springs

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Australien » Autocamper Alice Springs

Lej autocamper i Alice Springs

Autocamper i Alice Springs er perfekt for dig, der vil opleve den røde ørken og Uluru/Ayers Rock.

På en tur i autocamper fra spændende Alice Springs i Australien kan du få den røde ørken og de fantastiske landskaber omkring Uluru/Ayers Rock help op under huden. Her venter kort og godt et eventyr af de helt store. Og i en autocamper har du frihed til nyde de barske landskaber på egne præmisser, og det kan du gøre enten i en komfortabel autocamper eller i en rå firehjulstrækker, som giver dig mulighed for at forlade “the beaten track” og skabe dit helt eget off road adventure. 

Lej din australske autocamper nemt i Alice Springs

Autocampers.dk formidler autocampere i Alice Springs i alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Mighty har campere til 2, 3, 4 og 6 seks personer. Du får et køretøj, der har en del år på bagen, men du får også en autocamper til en særdeles attraktiv pris.

Britz autocampere findes også i alle størrelser. Vognene er maksimalt 5 år gamle, og de fleste har masser af udstyr.

MAUI leverer nye, lækre autocampere, maks. to år gamle. De har alle toilet, bad og køkken, og der er kælet for detaljerne overalt.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Australien-ekspert.

Autocamper tilbud i Alice Springs

I Alice Springs kan du leje almindelige autocampere i alle størrelser eller du kan leje en lækker firehjulstrækker, som giver fuld frihed til at opleve Outbacken. Se et udvalg af vores autocamper tilbud fra Alice Springs her, og bemærk at alle lejer kan tilpasses efter dine ønsker og behov:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Ayers Rock/Uluru er højdepunktet på en rejse i autocamper fra Alice Springs.

Alice Springs autocamper station

Alice Springs ligger lige i midten af Australien og Alice Springs autocamper station er et ideelt sted at starte ferien i autocamper, hvis du vil opleve den vilde australske outback. Husk, at det er muligt at hente autocamperen i Alice Springs og aflevere den i eksempelvis Darwin i det tropiske nord eller Adelaide mod sydøst.  Eller du kan aflevere på en af de andre autocamper/campervan stationer i Australien

Afstande fra Alice Springs (km asfalteret vej)

Fra Alice Springs kan du udforske vejene mod sydvest, hvor nogle af Australiens største attraktioner, Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon, gemmer sig. Men sporet er blindt, så efter oplevelserne her, går turen i autocamper retur til Alice Springs. Herfra er der to retninger at vælge imellem: Nord og syd. 1.500 km mod nord venter Darwin og det grønne nord. Og cirka 1.500 km mod syd – eller mere præcist – sydøst venter hyggelige Adelaide.  

Køreafstande i km
Adelaide
Brisbane
Canberra
Darwin
Melbourne
Perth
Sydney
Adelaide
2.055
1.198
3.051
732
2.716
1.415
Brisbane
2.055
1.246
3.429
1.671
4.289
982
Canberra
1.198
1.246
4.003
658
3.741
309
Darwin
3.051
3.429
4.003
3.189
4.049
4.301
Melbourne
732
1.671
658
3.789
3.456
873
Perth
2.716
4.363
3.741
4.049
3.456
3.972
Sydney
1.415
982
309
4.301
873
3.972

Ferie i autocamper omkring Alice Springs

Man kan næsten ikke komme længere væk fra alting end Alice Springs – og det præger den lille by, der ligger i hjertet af Australiens røde ørken i den sydlige del af Northern Territory. Men det til trods er Alice Springs en både behagelig og spændende by, som er godt sted at få den helt særlige outback-stemning op under huden.

Livet i outbacken

Alice Springs er stedet, hvor du først og fremmest skal proviantere, men det er også et godt sted at lære om hverdagslivet i outbacken. Besøg f.eks. den gamle telegrafstation, og lær om et storstilet projekt, der forandrede kommunikationen mellem Australien og Europa. Hos Royal Flying Doctors kan du høre om de flyvende læger, mens School of the Air fortæller om undervisning i nogle – skal vi bare sige – meget store klasselokaler? Faktisk dækker skolen et område, der geografisk er 30 gange Danmarks størrelse.

Royal Flyings Doctors sørger for lægehjælp til den del af befolkningen, der bor så langt fra civilisationen, at der simpelthen er for langt at køre. Lægetjenestens hovedkvarter ligger i Alice Springs.

Alice Springs byder også på eksotiske indslag som den årlige Camel Cup, der afvikles i juli. Væddeløbene, som er højdepunktet for det, der har udviklet sig til en folkefest, trækker tusindvis af gæster til byen.

Ayers Rock/Uluru

Alice Springs er det perfekte sted at opleve outback og ørken – og der er masser af den i alle retninger. Vi foreslår, at du kører mod sydvest, for her venter Ayers Rock/Uluru, Kings Canyon, masser af dyreliv og spektakulær natur. Turen er legandarisk og byder på masser af wildlife og outback med støv og stjernehimmel og hvad der ellers følger med af godter på sådan en tur i autocamper. Og faktisk er der hele tre veje herud. En er asfalteret, en er grusvej af høj standard og en er ufremkommelig i alt andet end en god firehjulstrækker.

450 km (ad korteste vej) længere fremme venter Ayers Rock.

Forbered dig godt,  inden du kaster dig ud på vejene omkring Alice Springs. Som du kan se i denne guide, er nogle af vejene aldeles ufremkommelige med mindre du rejser med firehjulstrækker. Vær også opmærksom på, at kørsel ad Mereenie Loop kræver en tilladelse (permit), som du dog nemt kan få på Kings Canyon Visitor Centre, Glen Helen Resort, Hermannsburg Petrol Station og Kings Canyon Resort. Tilladelsen koster 5 australske dollars.

 

Camping i Ayers Rock området er relativt nemt.  Der er både veletablerede pladser, der mod betaling tilbyder flotte faciliteter samt mange alternative, gratis steder, hvor du må campere. Autocampers.dk anbefaler app’en Wikicamps Australia, som viser vej til campingpladser på alle niveaer – også de gratis. Appén har en fin filter-funktion, så du kan koncentrere dig præcis om de steder, der har din interesse.

Vejr og klima i Alice Springs og Uluru/Ayers Rock

Vejret i Alice Springs og omegn er præget af et subtropisk ørkenklima med lune vintre, meget varme somre og kun lidt nedbør. Der er køligst i juni, juli og august. 

I september, oktober og november stiger temperaturerne både om dagen og om natten. December, januar og februar er de varmeste måneder med temperaturer på op mod 35 grader om dagen. Om natten falder temperaturen kun sjældent under 20 grader. 

Fra marts måned bliver det igen køligere, og i april og maj måned er det efterår med temperaturer omkring de 20 grader.

Måned Maks. temperatur Min. temperatur Solskinstimer Nedbørsdage
Januar 36 21 10 5
Februar 35 20 10 4
Marts 32 17 10 3
April 28 12 9 3
Maj 23 8 8 3
Juni 20 5 9 3
Juli 19 3 9 3
August 22 6 10 2
September 27 10 10 2
Oktober 31 15 10 4
November 34 18 10 5
December 36 20 10 5

 

Leje af autocamper i Alice Springs hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med THL, som er den største udlejer af autocampere i Australien. THL tilbyder campere i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer mange steder i Australien, herunder Alice Springs.

Maui, Britz og Mighty er alle ejet af THL, som også tilbyder autocampere med firehjulstræk i Australien.

Gode tilbud på autocamper i Alice Springs

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver justeret mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Australien.

Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for de australske skolers sommerferie. Den starter omkring jul og strækker sig langt ind i januar. Kan du undgå den, kan du spare mange penge.

Faktisk er prisen på leje af autocamper lavest i vores sommerhalvår. De aller bedste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder.

Uanset, hvad du vælger, så er Alice Springs et storslået sted at starte og/eller slutte en rejse i autocamper eller firehjulstrækker i Australien.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.