Vælg en side
Rejsende

Autocamper Adelaide

Mærk friheden i en autocamper
Autocamper Australien

Autocamper Adelaide – Få viden og book her

Adelaide i South Australia er det perfekte udgangspunkt for dig, der vil opleve Great Ocean Road, Kangaroo Island eller vinområdet Barossa Valley i autocamper.

Lej din australske autocamper nemt i Adelaide

Autocampers.dk udlejer autocampere i Adelaide i alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Lej autocamper i Adelaide

På en tur i autocamper fra hyggelige Adelaide Australien kan du opleve alt fra sæler og kænguruer over øde bjerge og eukalyptusskov til underjordiske boliger i ørkenen og  fantastiske vine – og det alt sammen inden for overkommelige afstande. Og i en autocamper har du frihed til at gøre stop langs vejen og bare nyde det skønne land, som Australien er. Australierne kommer du til at møde, når du finder din campingplads for natten. Du vil helt sikkert falde i snak med de åbenhjertige aussier, som altid er åbne for at få en ny “mate”, som er australiernes foretrukne ord for ven.

Find autocampere

Australien kort med alle autocamper stationer

Derfor skal du bestille din autocamper i Adelaide hos Autocampers.dk

 • PRISGARANTI – Vi matcher prisen, hvis du finder den lavere andre steder
 • EKSPERTISE – Vi har masser af viden og erfaring, og vi deler gerne
 • SERVICE I TOPKLASSE – Vi får exceptionelt gode anmeldelser på Trustpilot
 • STORT UDVALG – Vi tilbyder et bredt udvalg af små campervans, alm. autocampere og store motorhomes
Autocamper ved Adelaide i Australien

Autocamper Adelaide – Stærke tilbud

Autocampers.dk ser det som sin mission at gøre det nemt for dig at finde gode autocampere til gode priser i Adelaide. Derfor gennemgår vi hver uge udvalget og finder de bedste lejetilbud og viser dem her. Når vi gør det, lægger vi vægt på pris, kvalitet og vejr. Og vi går naturligvis efter det, der giver mest værdi for pengene.

Nedenstående tilbud er oplæg til leje af en autocamper i Adelaide, Australien. Tidspunkt, varighed, vogntype kan justeres efter dine ønsker, men vær opmærksom på, at det har betydning for prisen.

Sådan lejer du autocamper i Adelaide

Vi har samlet et par gode råd og informationer til dig, der lejer autocamper i Adelaide, Australien for første gang.

Sådan udregnes prisen

I Australien består totalprisen på din autocamper primært af selve lejen. I lejen er følgende typisk inkluderet:

 • Grundlejen, som varierer med lokation, årstid, lejelængde og vogntype. Inkluderet i grundlejen er altid selve lejen, fri km (undt. firehjulstrækkere), udstyr til senge (vattæppe, linned, pude osv.), håndklæder samt udstyr til køkken (service, gryder, pander mm) forsikringer (bemærk selvrisiko), vejhjælp og moms.
 • Reduktion af selvrisiko. I Australien er selvrisikoen på den medfølgende forsikring af autocamperen ofte ganske høj. Din selvrisiko fremgår ved bestilling af autocamperen, og her er det også muligt at reducere selvrisikoen mod ekstra betaling. Bemærk i den sammenhæng, at de fleste rejseforsikringer dækker selvrisiko på bil og autocamperleje (dog ofte med en øvre grænse).
 • Diverse tilkøb som f.eks. markise, campingstole og lign.

Alle udlejere tilbyder pakker med alt inklusive. Priserne for dette varierer, så det er en god ide at bruge lidt tid på at finde den bedst mulige pris. Bemærk, at pakker med alt inklusive også reducerer eller eliminerer din selvrisiko.

Alle priser på vores site er inklusive moms og skatter.

Autocamper leje for enhver smag

Vi tilbyder autocamper leje i Adelaide fra flere udlejere. Få et overblik over mulighederne her og klik dig videre for at fordybe dig.

Apollo Australia – Vores mest populære vogne

 • Vogne, der er maksimalt 3 år gamle
 • En bred vifte af modeller – fra 2 til 6 pers.
 • Kvalitet for pengene og gode vogne med masser af komfort
 • Ubegrænsede km, udstyr til senge og køkken, forsikring og vejhjælp inkluderet
 • Mulighed for envejsleje
 • Rabat ved langtidsleje
 • Minimumsalder: 21 år (fører skal have haft kørekort i min. 2 år)
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype

Mere om Apollo Australien

Maui – Luksus i særklasse

 • Max 2 år gamle vogne
 • Lækre vogne med lydsvag motor
 • Eksklusiv indretning med smarte løsninger
 • Alle vogne har køkken, toilet og bad
 • Vogne til 2, 4 eller 6 personer

Mere om Maui autocampere

Maui Ultima autocamper til 2 personer

Britz – En god vogn til en god pris

 • En autocamper, der er maksimalt 5 år gammel
 • En autocamper til en god pris
 • Vogne til 2, 3, 4 og 6 personer
 • Mange modeller at vælge imellem
 • Mulighed for firehjulstræk, hvor telt medfølger

Mere om Britz autocampere

Britz autocamper i Australien

Mighty – Når prisen er vigtig

 • En autocamper som er maks. 8 år gammel
 • En autocamper til attraktiv pris
 • Perfekt til unge på eventyr – Enkelte modeller udlejes til 18-årige
 • Nogle vogne har bad/toilet

Mere om Mighty autocampere

Mighty autocamper i Australien

Adelaide: Perfekt til kør selv ferie i autocamper

Adelaide autocamper station er et ideelt sted at starte ferien i autocamper for dig, der vil opleve smuk natur og Australiens unikke dyreliv. Husk, at det er muligt at hente autocamperen i Adelaide og aflevere den på en af de andre autocamper stationer i Australien. Tag f.eks. turen ad Great Ocean Road og aflevér din autocamper/campervan i Melbourne eller fortsæt hele vejen til Sydney og få steder som Canberra og Blue Mountains med. Du kan også rejse mod nord, hvor du snart bliver mødt af den røde ørken og spændende steder som Cooper Pedy og Alice Springs, hvorfra du kan besøge vidunderlige Uluru/Ayers Rock. Du kan også tage turen gennem vilde og barske landskaber hele vejen til Perth mod vest.

Ferie i autocamper omkring Adelaide

Adelaide er endnu et godt bud på et sted til afhentning og aflevering af autocamper i Australien.

Selve byen er lille og hyggelig, og minder på sin vis om danske Aarhus. Og også her kan du nyde gourmet i verdensklasse. På ét punkt er byen også pioner, idet der er indført gratis offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen som rejsende.

Vil du opleve vinene i Barossa Valley, så er det oplagt at bruge Adelaide som udgangspunkt. Du kan selv køre fra vingård til vingård, eller du kan bestille en tur med guide.

Går rejsen ad Great Ocean Road, er Adelaide også et oplagt sted at starte turen i autocamper. Bemærk, at du mod et tillæg kan afhente i f.eks. Adelaide og aflevere i Melbourne.

Kangaroo Island

Vil du opleve kænguruer, sæler og pingviner, så tag til Kangaroo Island, hvor dyrene lader dig komme tæt på, fordi de ikke bliver jaget. Her venter et eventyr med natur og dyr helt ud over det sædvanlige. Landskaberne er varierede, og dyrene, som her er masser af, kan du opleve i Hanson Bay Wildlife Sanctuary og i Flinders Chase National Park. Pelssælerne holder til ved Admiral’s Arch – og på vejen dertil kan du passende spejde efter nogle af de 260 fuglearter, der er observeret på øen. Og så er her pingviner, der går i parade over stranden nær Kingscote ved solnedgang efter en lang dag på havet. Hold også øje med havet fra juni til august, hvor hvaler holder til ud for øen.

Det er muligt at få din autocamper med færgen fra Port Eyre til Kangaroo Island. Læs mere om færgen til Kangaroo Island.

OBS – Vær opmærksom på, at visse udlejere ikke tillader kørsel med autocamper på Kangaroo Island.

Kangaroo Island

BONUSINFO: På Kangaroo Island kan du være heldig at se kænguruer på stranden. Dyrene på øer er ikke ret sky, og er du heldig kan du komme tæt på. Men pas på, for kænguruer er store! En stor kænguru kan hoppe 12 meter og løbe 70 km/t.

Utallige muligheder omkring Adelaide

Helt andre oplevelser venter i ørkenbyen Coober Pedy, hvor du kan kigge efter opaler og besøge underjordiske huse.

Du kan også vælge at lægge de gængse turistruter bag dig og udforske nogle af Australiens mest oversete naturområder i Flinders Ranges, Eyre Peninsula og Gawler Ranges.

Adelaide og Southern Australia

Adelaide er endnu et godt bud på et sted til afhentning og aflevering af autocamper i Australien.

Selve byen er lille og hyggelig, og minder på sin vis om danske Aarhus. Og også her kan du nyde gourmet i verdensklasse. På ét punkt er byen også pioner, idet der er indført gratis offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen som rejsende.

Vil du opleve Barossa Valley og Great Ocean Road, er byen et oplagt sted at starte turen i autocamper. Bemærk, at du f.eks. kan afhente i Adelaide og aflevere i Melbourne.

Vil du opleve kænguruer, sæler og pingviner, så tag til Kangaroo Island, hvor dyrene lader dig komme tæt på, fordi de ikke bliver jaget. Helt andre oplevelser venter i ørkenbyen Coober Pedy, hvor du kan kigge efter opaler og besøge underjordiske huse. Du kan også vælge at lægge de gængse turistruter bag dig og udforske nogle af Australiens mest oversete naturområder i Flinders Ranges, Eyre Peninsula og Gawler Ranges.

Kangaroo Island

Rejser I med børn, er det en kæmpe oplevelse at se vilde dyr i naturen – som her på Kangaroo Island.

Kænguruer og deres mindre artsfælder, wallabies, findes over alt i Australien. Men på Kangaroo Island er chancerne for at komme helt tæt på de særegne dyr særlig stor.

Vær opmærksom på restriktioner for kørsel med autocamper på Kangaroo Island. Kontakt os for yderligere information.

Autocamper Adelaide - Lej her og oplev det bedste af South Australia

Du kan rejse med autocamper i Adelaide hele året

I Adelaide vender årstiderne på hovedet. Når det er sommer i Danmark, er det vinter i Australien – og omvendt. Det er dog værd at bemærke, at Australien ligger tættere på ækvator end Danmark, og derfor er der generelt varmere end i Danmark. Dermed også sagt, at man kan tage på eventyr i autocamper på alle tider af året.

Priserne er generelt lavet i de danske sommermåneder – også i vores skoleferie. På denne tid af året er temperaturerne i Adelaide på 10-25 grader.

Apollo Australien er din garanti for tryghed på rejsen

Autostol i autocamper

Mange af vores autocampere i Adelaide, Australien er godkendt til autostole. Det fremgår af den enkelte autocampers specifikationer, om den er godkendt til autostole.

Du kan leje autostole på alle vores station i Adelaide. Vi anbefaler at forhåndsreservere autostolen, så du er sikker på at få en ved afhentning.

Personalet på stationen hjælper gerne med montering af autostolen. Du skal blot bede om hjælp.

Autostol i autocamper

Lej en autocamper i Adelaide her

Brænder du efter at komme ud at opleve Adelaide i autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

BESTIL HER
Derfor skal du vælge Autocampers.dk
Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.

Vi får 5 stjerner på Trustpilot. Se anmeldelser her.